Várjunk csak! Akkor ezekszerint ilyen hamar 3. évad?! (Vámpírnaplók)
2011. jún. 9. 21:11
1/14 anonim válasza:
az írók néhány napja/ 1 hete ültek le megírni a 3. évadot. a színészek 1 hónapos szabadságukat töltik, júliusban kezdik a forgatást. a 3x01 szeptember végén fog debütálni a CW-n. személy szerint nagyon várom.
2/14 A kérdező kommentje:
köszke :)
énis naon várom :D
2011. jún. 10. 12:01
3/14 anonim válasza:
Igen, szeptemberben jön a harmadik évad. De addig is... lehet újranézni magyar szinkronnal a másodikat hamarosan. Kínomban én is ezt teszem, mert olyan messze van még a harmadik évad...:(
4/14 anonim válasza:
én is megnézem szinkronosan is. pedig egyenesen falra mászok Sztefántól és Démontól : DDDD
5/14 anonim válasza:
Jajjj ne is mondd... Valahogy az idegesít, hogy a vercaint vasfűnek fordítják.
6/14 anonim válasza:
miért? helyes. vervain=verbéna=vasfű. ugyanaz.
7/14 anonim válasza:
mondjuk nekem is jobban tetszik a verbéna :D
8/14 A kérdező kommentje:
ez lenne a legkisebb baj. Ha pl a szinkronhangokat nem az utcáról szedték volna össze,talán jobb lenne.
Amúgy,szerintem az Damon csakis eredetiben az igaz.
2011. jún. 16. 19:36
9/14 anonim válasza:
na igen. ennyi erővel én megyek Katherine-t szinkronizálni.
10/14 A kérdező kommentje:
jah.
am komolyra terelve a szót ha jól tudod a zsidó TVsek gyerekei gyakran szinkronizálnak...épp ezért olyan gyagyi némelyik magyar hang
2011. jún. 17. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!