Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan filmet keresek ami...

DsRoland kérdése:

Olyan filmet keresek ami Dráma és Triller . Ajánlották a rómeo és juliát, de az régi és láttam. Mien filmeket ismertek ami illik erre a műfajra? Legyen benne szerelem, a végén haljon meg az egyyik, amitől drámai is. Köszi.

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Love Story,bár az akkora klasszikus,hogy gondolom láttad.Hasonló még az Utóirat:Szeretlek (P.S.:I love you).Vagy az Édes November.Kicsit más jellegű,de nagyon szép történet Az Utolsó Tánc is.
2011. jún. 9. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Belenézek a filmbe , depis vagyok kissé , és ien szívfacsarót keresek . De azért jár a pont ha teccik , belekukkantok :)

Köszönöm ezt is már előre :)

2011. jún. 9. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Keith <--kötelező! :)

Séta a múltba

Szerelmünk lapjai

2011. jún. 9. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
V, mint vérbosszú, egyik kedvenc filmem. :)
2011. jún. 10. 05:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Most keltem , este szépen lejöttek a filmek , épp a cápaembert néztük hogy legyen valami retro , aztán öszebujtunk , mire az a cápa valamit is csinált , az öszebújás után én bevágtam a szunyát , de most keltem 5 kor és ő fent volt . úgy ki volt sírva a szeme hogy csuda . amit felsoroltál mindet látta. ha másnem eztért ott a pont :) Én is megnézem . amit eddig felsoroltatok azokat is meglesem. És még nincs lezárva a téma :)

meg itt ---> .

2011. jún. 10. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!