Az hogy lehetséges, hogy egy amerikai nemzetű filmet sokkal hamarabb bemutatnak a hazai mozikban mint Amerikában?
Pl:
Egyéb címek: A pap - Háború a vámpírok ellen
Magyar mozibemutató: 2011. június 9.
Amerikai bemutató: 2010. augusztus 20.
Előre is köszi. :D
Amit te írtál, arra én ezt találtam, tehát eleve nem írtál igazat:
Én így olvastam, ahogy leírtam ide.
Egyébként igazad, van utánanéztem. Amerikában május 13-án van.
Akkor pont rossz helyen kellett megnéznem: [link] :)
A Blue Ray egy full hd tv-n olyan leírhatatlan jó minőség,hogy látod a a szőrszálakat egyenként, olyan éles és tiszta, az ilyen filmeknél van az,hog yolyan,mintha ott lennél.Az Avatar így otthon, jobb volt, mint moziban, élesebb, tisztább.Persze ezek olyan méretű fileok is, hogy egy dvd-re nem fér fel, mert ezek 10 16 gigabájtos filmek, egy dvd meg csak 4,7 g bite.De aki egyszer lát egy ilyen filmet, és megteheti, vagy meg tudja szerezni, az utána erre törekszik.
És ehhez ha valakinek nincs hordozható hardvere, akkor kell egy blue ray lejátszó, ami olvassa ezt a filet.Nekünk a tv kezeli hála az istennek.De modom, ehhez kell egy olyan tv is.Amikor először néztünk egy sma tv után ezen a tv ilyen filmet így, csak bámultunk a gyönyörűségtől, mint a birkák..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!