3D-s filmet hogy nézhetek otthon?
Egész pontosan az érdekelne, hogy ha letöltök egyet, akkor azt monitoron/tv-n keresztül meg tudom-e lesni, vagy csak projektorvászonra kivetítve?
Valamint hogy a moziban is használatos 3D szemüveg jó-e, vagy olyan speckó kék-piros 'lencsés' szemüveg a megfelelő hozzá?
Nem értek hozzá, csak kíváncsiskodom, hogy növelhetem az otthoni filmezés élményét :)
A válaszokat előre is köszönöm.
:DDDDDDDDDD miért tarthattad volna meg a szemüveget?
150 ft a bérlési díja azt hiszem :D azt ki kell legalább is nálunk fizetni akkor kapod meg, de amikor vége akkor vissza kell adni :DD
Ja jó... xD Én nem tudtam h vissza kell adni, éjszakai utolsó vetítésre mentünk...senki se mondta hogy adjam vissza. Pedig kérdeztem is...lehet nemértették a kérdést :D
Kimenetelkor se mondta a 'bácsi' hogy adjuk vissza...nekem meg nem kell tudnom magamtól hogy visszajár nekik...1750ft-os jegyárért (+150szemüveg) valami szépet csak kapjak már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!