Honnan lehet megszerezni magyarul a Candy című rajzfilmsorozatot?
Figyelt kérdés
Egy szőke hajú kislányról szól, aki egy árvaházban nő fel, majd később nevelőként tér oda vissza. Mintha színészkedne is. Szerelmes lesz egy színész fiúba, de szerelmük nem teljesedik be, mivel a fiú sajnálatból egy másik lánnyal jön össze, aki megmentette az életét és a balesetben lebénult.
10-12 éve mehetett a sorozat az RTL Klub on vagy a TV2-n.
2011. jún. 7. 11:10
1/4 anonim válasza:
Keiko Nagita írói állnéven írta Kyoko Mizuki a "Candy Candy"-t. Eredetileg ez egy képregény volt.
Sajnos még könyvbe se találtam meg sehol :(
2/4 anonim válasza:
évek óta sikertelenül üldözöm (5-6 éve), már fel is adtam. de most véletlen rábukkantam. [link] , erre az oldalra töltögetik fel a részeket. most töltöm az első részt, szóval még én sem láttam, milyen a minősége stb. eddig 33 rész van felrakva (tegnap tették fel a 33. részt, szóval friss), remélem mind a 115 felkerül. :)
3/4 anonim válasza:
na, igen jó minőség, rosszabbra számítottam. :)
4/4 anonim válasza:
[link] oldalon megtalálod mind a 115 részt szinkronosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!