Megérnek ennyit a Star Wars filmek?
Figyelt kérdés
39990 Ft azért kicsit húzós, bár rengeteg extra dolog is van rajta. Szerintetek megéri?
2011. jún. 6. 23:14
1/9 anonim válasza:
ha hardcore fan vagy akkor megéri de amúgy nem hiszem. az extrákat max 1 szer ha végignézed. De biztos nagyon szép doboz meg minden, jó látványt nyújt. ez nem azoknak való akik a filmeket akarják hanem gyűjtőknek.
2/9 anonim válasza:
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy ezek Blu Ray lemezek, az átlag kiadványok premieráránál még kicsit olcsóbbak is :)
3/9 anonim válasza:
Most látom, hogy a nem a 6 film mellett, hanem 3 bónuszlemezen vannak az extrák. Akkor kifejezetten olcsó az átlaghoz képest.
4/9 anonim válasza:
9 BD-lemezt kapsz ennyiért, miközben egy átlagos film egy lemezen kerül 7-8ezerbe. Innentől matek.
6/9 anonim válasza:
15:09 mi nem hanem te. de csak akkor ha majd egyszer rájössz hogy értelmesebb dologra is költhetted volna de addig is élvezzed :P
9/9 anonim válasza:
Én megvettem és nagyon jó.Mondjuk én nagyon nagy fan vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!