Csak engem irritál a Smallville-beli Lana Lang?
Csak téged.
Nem kezdhették rögtön Loissal és hogy némileg izgalmasabb legyen kitalálták, hogy Clarknak lesz egy ifjú-kori szerelme.
Bár kissé túlzásba vitték, de így még érdekesebb, nem?
Hiszen úgyis beleszeret Loisba a végén.
Na ez tény, de még soha nem találtam senkit, aki egyetértett volna velem: totál Clark hibája, hogy Lex olyan lett, amilyen. Amúgy is baromság, hogy volt az a pszichiátriás rész, amikor Clark szembesült azzal, hogy Lex pozitívan reagál a titkára, akkor minek nem mondta el neki később?
Én vagyok, aki korábban írta, irreális, hogy Lanába ennyire szerelmes legyen, és utána jöjjön Lois. Kb. mint Róemó Rózába a Rómeó és Júlia elején. De egyébként bajom nincs vele, én kedveltem, de mondjuk még kicsi voltam, és persze ő olyan tipikus jó-szereplő. Meg én nem tudtam, hogy ez a Superman-dologról szól, és azt hittem, a végén majd összejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!