Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak engem irritál a Smallvill...

Csak engem irritál a Smallville-beli Lana Lang?

Figyelt kérdés
Komolyan amit csinál ez a csaj a sorozatban Szupermannel már idegesít. Hülye kérdés, de titeket nem?
2011. máj. 31. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem túlértékelik, mint a jelentéktelen cukiságokat általában.
2011. máj. 31. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én szerttem amikor még néztem. csak az első 3 évadot szerttem ugyanis. de azt tök valótlannak tartom, hogy clark ennyire szerelmes lanba, és utána egyszercsak jön loise és midnen borul
2011. júl. 15. 15:15
 3/6 anonim válasza:

Csak téged.

Nem kezdhették rögtön Loissal és hogy némileg izgalmasabb legyen kitalálták, hogy Clarknak lesz egy ifjú-kori szerelme.

Bár kissé túlzásba vitték, de így még érdekesebb, nem?

Hiszen úgyis beleszeret Loisba a végén.

2012. jan. 5. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem csak téged. én mindig is utáltam. állandóan kínlódott valamin, és am is szerintem szörnyen unalmas volt. Bár nemrég elkezdtem nézni a legelejétől sorban mindet és egyre inkább arra hajlok, h Clarkot is utálom, mert mindig csak nyafogott és utánna meg csodálkozik, h nem jön össze a csajjal. Lexel is ezt rontotta el, szerintem teljesen az ö hibája, hogy olyan lett amilyen.
2013. márc. 28. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. márc. 28. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Na ez tény, de még soha nem találtam senkit, aki egyetértett volna velem: totál Clark hibája, hogy Lex olyan lett, amilyen. Amúgy is baromság, hogy volt az a pszichiátriás rész, amikor Clark szembesült azzal, hogy Lex pozitívan reagál a titkára, akkor minek nem mondta el neki később?

Én vagyok, aki korábban írta, irreális, hogy Lanába ennyire szerelmes legyen, és utána jöjjön Lois. Kb. mint Róemó Rózába a Rómeó és Júlia elején. De egyébként bajom nincs vele, én kedveltem, de mondjuk még kicsi voltam, és persze ő olyan tipikus jó-szereplő. Meg én nem tudtam, hogy ez a Superman-dologról szól, és azt hittem, a végén majd összejönnek.

2013. ápr. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!