Milyen filmre alszol el?
az nagy baj lenne, ha csak filmre tudnék elaludni:D
Még kiskoromban is csak a hangoskönyvek játszottak...
Most negatív értelemben van a kérdés (avagy melyik film olyan unalmas, hogy elalszom rajta), vagy hogy mi az, amire jobban megy a szunya, amit bekapcsolok elalvás előtt?
Ha utóbbi, akkor nálam szinte mindegy, lényeg hogy ismerjem, hogy csak hallgatnom kelljen, és koncentrálnom ne kelljen rá.
Tökéletes "altató" számomra bármelyik sorozat ezek közül: Jóbarátok, Szex és New York, Született feleségek, Rém rendes család, de mint írtam, igazából mindegy, amihez ép kedvem van. Aludtam már el a Texasi láncfűrészesre is. :D
Olyanra gondoltam,amire jobban megy a szunya, amit bekapcsolok elalvás előtt. :)
Én thrillerre szeretek, vagy valamelyik gagyi cápás vagy piranha-s filmre. A zene legyen sejtetős, misztikus és ismerjem a filmet, hogy ne kezdjen el érdekelni, mert abból nem lesz alvás. :)
fűrész,sikoly,zombisak,fredi krűger,visszatérés a kísértet-hegyre,stb.
aranyos,megnuygtató filmek ezek!
na én pont nem a fűrésztől alszok el:P durva film ahhoz :D
amúgy rajzfilmre alszok el pl: spongyabob xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!