Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Amerikai história X-ben,...

Az Amerikai história X-ben, amikor megerőszakolják a börtönben, és azt mondja az orvos, hogy "hat öltés volt" akkor az arra vonatkozik, hogy bevarrták a s*ggét? :DD

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Na jó, ezen már nem lettem mérges, hanem röhögtem :)

Szia,és jó éjszakát! ;)

2011. szept. 2. 18:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak nehogy már a végén azt hidd, hogy komolyan vagy véve.
2011. szept. 4. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező: A te bajod, hogy nem veszed komolyan...

De te vesztesz vele! Az a lány nagyon értelmes... Te pedig szánalmas vagy! És szerintem mindenki ezt gondolja, aki látja a kérdésedet!

Nőjjél fel!

2011. szept. 6. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

08-31 15:35

komolyan ilyen fiatal vagy?meglepő,az írásodból pedig úgy tűnik,mintha egy érett felnőtt lennél!kár,hogy a többi fiatal nem ilyen!

2011. szept. 6. 18:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Elnézést, hogy nem vettem kellőképpen komolyan egy ilyen komoly filmművészeti alkotást. Bizonyára üresen és értelmetlenül telik így az életem, mert nekem nem sikerült felfognom, amit nektek igen. Egy ilyen idehányt, unalmamban feltett kérdéssel pedig bizony leírtam magamat teljesen, látszik rajtam, hogy teljesen éretlen vagyok mindenhez, DEMAJDHA nagy leszek és egy kicsit kevésbé retardált majdakkor felfogja az agyam végre, hogy mi is a lényege ennek a filmnek és majd talán megértem a világnak az ilyen komoly dolgait, amit ti itt mindannyian a szíveteket viseltek. Ez bizony így lesz.

Az azzal való hencegést viszont, hogy valaki fiatal kora ellenére meg tud fogalmazni egy épkézláb mondatot és így tízszer elmondhatja a társainak, hogy ő aztán mennyivel értékesebb ember, mert őt igazán nagyon sokkal fontosabb dolgok foglalkoztatják, mint egy átlag tinédzsert, mindenbe beletúrja az orrát és okoskodik, nem is nagyon szeretném leírni.

2011. szept. 7. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
Az utóbbi kommentedet nézve sem fogunk komolyan venni. Elhiszem, hogy ezután a valóban nagyon értelmes szöveg után azt gondolod, hogy most mindenki elismer. Hatalmasat tévedsz. Vannak dolgok, amik megbélyegzik az embereket, és mindegy, hogy mennyire vágod az értelmes dumát, attól még hülye maradsz.
2012. aug. 12. 01:26
 17/18 anonim válasza:
Nem igazán a kortól függ. Én 12 vagyok, és felfogtam a mondanivalóját, nem igen nevetgéltem rajta, inkább komolyan vettem.
2013. okt. 23. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is jó film kivéve ez a jelenet azt nyugodtan kihagyhatták volna amúgy itt kommentelőknek beleértve magamat is ezt nem beképzeltségből mondom hanem mert így van több esze van mint neked kedves kérdező te egy akkora bunkó vagy hogy arra nincsenek is szavak tényleg buta ember vagy egy tahó.
2018. ápr. 2. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!