Milyen sorozatokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Odaátból , így jártam anyátokkalból , chuckból , kaliforgiából , breaking badből ,dexterből az összeset láttam eddig .Az ilyen sorozatok érdekelnek .24-et is néztem egy idieg de nem voltam vele kibékülve . dr.csont , gyilkos elmék tervezve vannak .A true bloodot meg megnéztem eddig az összeset de a harmadik évad sz*r volt .2011. máj. 26. 17:25
1/6 A kérdező kommentje:
ezeket felirattal néztem egytől egyig .
2011. máj. 26. 17:26
2/6 anonim válasza:
Kés/alatt. De ez szerintem szinkronosan jobb. A többi sorozatot én is felirattal nézem, de ezt jobban szeretem szinkronnal. Amúgy az Odaát és a Gyilkos elmék a másik két kedvencem.:)
3/6 anonim válasza:
Kemény Zsaruk,Dokik,Dr.House,Family Guy,Futurama,Simpson Család,Drót,Office
Nekem ezek a kedvenceim ,meg azok amit leírtál 1-2 kivétellel.
Amúgy dönts saját belátásod szerint.
Olvasd el miről szól,melyik am TV csinálja stb.
Sok siker (egy másik sorozat mán-tól) :)
4/6 anonim válasza:
Kés/alatt-ot én is tudom ajánlani, jó kis sorozat.
aztán: Lost, Nancy üla fűben(Spangli), Skins, A rejtély
5/6 anonim válasza:
Vempájör dájöríízz(vámpírnaplók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!