Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok újabb horrorfilmeket?

Ajánlanátok újabb horrorfilmeket?

Figyelt kérdés

Újabb alatt kétezres alkotásokra gondolok. A 80-90es filmeket nem szeretem... Láttam itt több ilyen kérdést, és a válaszokban ajánlott filmeket már láttam.

Hátha tudtok még meglepni valamivel :P 19F

2011. máj. 23. 17:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Dard Divorce? Láttad?
2011. máj. 23. 18:06
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az ázsiaiak értik igazán ezt a műfajt. Itt nézz körül:

[link]

+

Insidious

Sprski Film

Antikrisztus

Tébolyultak

Védtelen gyermek

2011. máj. 23. 18:11
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Dard Divorce-t még nem láttam. Még :D

Védtelen gyermek, Tébolyultak is esélyes. a Serbian Film.et láttam, és nagyon kiábrándító volt számomra, egy pillanatra sem tudott teljesen lekötni. Totál csak az undorra és a szexre megy ki az egész. Ettől még nem lesz jó egy horror. Szerintem ;)

2011. máj. 23. 18:45
 4/20 anonim ***** válasza:
Sprski-t végig se néztem. Amiatt írtam, hogy legyen valami extrém is :) Amúgy az ázsiaiak egész jók. Annál a linknél amit adtam, a felső sorból 3 kifejezetten jó.
2011. máj. 23. 18:49
 5/20 A kérdező kommentje:

Jaja. Árnykép (Shutter) nagyon bejön :) Nemvagyok oda a szellemes filmekért, de ez érdekes volt számomra :D

Vmi tinihorrort nem tudtok? :P

(pl. Viasztestek, Kegyetlen Titok stb.) Csak a spanyol horroroktól kíméljetek :S

2011. máj. 23. 18:57
 6/20 anonim ***** válasza:

Credo

Sikoly 4

2011. máj. 23. 19:39
 7/20 anonim ***** válasza:

A texasi láncfűrészes (2003) - tinihorror tessék :P

Azonosság - rohadt jó forgatókönyv, érdekes alapötlet

1408- nem olyan parás, de tele van jó ötletekkel, remek kivitelezés, óriási fordulatok

Más világ-Legjobb misztikus horror amit láttam, a csattanótól pedig dobtam egy hátast

A harag(japán)- Legijesztőbb horror amit láttam

REC - Remek áldokumentarista horror film.

2011. máj. 23. 23:42
 8/20 A kérdező kommentje:

A texasi láncfűrészes (2003) - tinihorror tessék :P

Azonosság - rohadt jó forgatókönyv, érdekes alapötlet

1408- nem olyan parás, de tele van jó ötletekkel, remek kivitelezés, óriási fordulatok

Más világ-Legjobb misztikus horror amit láttam, a csattanótól pedig dobtam egy hátast

A harag(japán)- Legijesztőbb horror amit láttam

REC - Remek áldokumentarista horror film.

Az összes texasi filmet láttam, meg is van mind, kezdve a hetvenvmennyistől a 2006osig :P

Azonosság is! És tényleg jó a forgatókönyv.

Másvilág - egyetértek, én imádom, és a végén a csavar au tényleg kiszámíthatatlan...

Harag egyáltalán nem ijesztő :D Nemtom mit félnek annyira Kayakotól. Csak jól rákéne bombázni egyet, mikor csúszik a lépcsőn :D Milyet borulna már XDDD

Viszont a 1408 és REC c. filmeket megjegyeztem, köszi :)

2011. máj. 24. 13:23
 9/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem akartam kimásolni az utóbbi hozzászólást, nem tudom hogy sikerült...
2011. máj. 24. 13:25
 10/20 anonim ***** válasza:
Surveillance-- Nekem ez nagyon tetszett, igaz nem annyira horror, inkább thriller.
2011. máj. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!