Ajánlanátok újabb horrorfilmeket?
Újabb alatt kétezres alkotásokra gondolok. A 80-90es filmeket nem szeretem... Láttam itt több ilyen kérdést, és a válaszokban ajánlott filmeket már láttam.
Hátha tudtok még meglepni valamivel :P 19F
Szerintem az ázsiaiak értik igazán ezt a műfajt. Itt nézz körül:
+
Insidious
Sprski Film
Antikrisztus
Tébolyultak
Védtelen gyermek
Köszi a válaszokat!
Dard Divorce-t még nem láttam. Még :D
Védtelen gyermek, Tébolyultak is esélyes. a Serbian Film.et láttam, és nagyon kiábrándító volt számomra, egy pillanatra sem tudott teljesen lekötni. Totál csak az undorra és a szexre megy ki az egész. Ettől még nem lesz jó egy horror. Szerintem ;)
Jaja. Árnykép (Shutter) nagyon bejön :) Nemvagyok oda a szellemes filmekért, de ez érdekes volt számomra :D
Vmi tinihorrort nem tudtok? :P
(pl. Viasztestek, Kegyetlen Titok stb.) Csak a spanyol horroroktól kíméljetek :S
A texasi láncfűrészes (2003) - tinihorror tessék :P
Azonosság - rohadt jó forgatókönyv, érdekes alapötlet
1408- nem olyan parás, de tele van jó ötletekkel, remek kivitelezés, óriási fordulatok
Más világ-Legjobb misztikus horror amit láttam, a csattanótól pedig dobtam egy hátast
A harag(japán)- Legijesztőbb horror amit láttam
REC - Remek áldokumentarista horror film.
A texasi láncfűrészes (2003) - tinihorror tessék :P
Azonosság - rohadt jó forgatókönyv, érdekes alapötlet
1408- nem olyan parás, de tele van jó ötletekkel, remek kivitelezés, óriási fordulatok
Más világ-Legjobb misztikus horror amit láttam, a csattanótól pedig dobtam egy hátast
A harag(japán)- Legijesztőbb horror amit láttam
REC - Remek áldokumentarista horror film.
Az összes texasi filmet láttam, meg is van mind, kezdve a hetvenvmennyistől a 2006osig :P
Azonosság is! És tényleg jó a forgatókönyv.
Másvilág - egyetértek, én imádom, és a végén a csavar au tényleg kiszámíthatatlan...
Harag egyáltalán nem ijesztő :D Nemtom mit félnek annyira Kayakotól. Csak jól rákéne bombázni egyet, mikor csúszik a lépcsőn :D Milyet borulna már XDDD
Viszont a 1408 és REC c. filmeket megjegyeztem, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!