Hány éves voltál és hogyan hatott rád? Vannak jelenetek, amik megmaradtak benned? (pl. mert nagyon megijedtél tőlük) Azóta irtózol a horrortól vagy imádod ezeket a filmeket? :)
kb 5 éves lehettem, és akkor még egyáltalán nem féltem a horrortól.. most ( 18 vagyok ) majd betojok tőlük és egyedül nem merek nézni xD mostmár félek a sötétben, kiskoromban nem féltem xDDD
am az első.. talán a dracula.. de nem vagyok benne biztos, régen volt :DD
2011. máj. 23. 17:03
2/13 anonim válasza:
8 éves voltam asszem. Végső Állomás volt az első film , amit láttam. Hát én egyáltalán nem ijedtem meg :D Nem irtózok a horrortól , de nem is nagyon szeretem :D
2011. máj. 23. 17:08
3/13 anonim válasza:
ördögűző és cannibal holocaust! 8 éves voltamés rettegtem még a kazettától is! :O
2011. máj. 23. 17:15
4/13 anonim válasza:
Fűrész 16 évesen
2011. máj. 23. 18:34
5/13 anonim válasza:
8 évesen az Alien-t láttam. Priccolt a pics@m egész este.
Cannibal Holocaust 8 évesen, nem gyenge. Annak idején a felnőtteknél is kiverte a biztosítékot.
2011. máj. 23. 19:27
6/13 anonim válasza:
A Kör, természetesen a japán változat. 10 év körül lehettem, nem igazán volt rám hatással, mert nincs tele "fosatós" jelenetekkel, inkább a feszült légkör a jellemző, akkoriban nem hatott meg. De amikor mutatták Sadako fejét, asszem elbőgtem magam:)
Nem rajongok a horrorfilmekért, de nem is vetem meg őket, néha-néha belefér, ha utána nem alszok egyedül. Máig megőriztem a jó szokásomat, hogy ijesztő jeleneteknél sírok.
2011. máj. 23. 19:46
7/13 anonim válasza:
11 évesen kaptár 1,2,3, egy délután alattspanokkal , inkább csak nevettünk, utána edzőtáborban Tükrök 12 évesen....nem volt semmi :)
2011. máj. 23. 20:26
8/13 anonim válasza:
Kb. 9-10 évesen Dr. Giggles (manapság Dr. Téboly címen fut). Imádom a horrorfilmeket, szinte csak azt nézek. De igényesebb fajtát nem egy össze-vissza trancsírozós, idióta zombis, értelmetlen, lapos horrorokat. Ami leginkább megmaradt, az az, mikor a pali bebújik, a takaró alá (azt hiszi a csaja van alatta) és a dilidoki a fütykösébe állít egy szikét :D
2011. máj. 23. 22:21
9/13 anonim válasza:
az átok (a régebbi, házas-kastélyos), ördögűző, meg talán az alien-ek.
ja meg mindenek előtt az X-aktákból sikerült elcsípnem (mivel számomra tiltott volt) pont egy szellemes részt :D illetve azóta már láttam újra, és vmi láthatatlan emberről szólt, nem is szellem.
2011. máj. 24. 19:21
10/13 anonim válasza:
5 éves lehettem amikor volt egy olyan sorozat,hogy Ablak vagy valami ilyesmi...abba nagyon durva sztorik voltak,még most is emlékszem néhányra pedig 18 vagyok.De imádom a horror filmeket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!