A Csillagkapu melyik részében tűntek fel először az Asgardok?
Figyelt kérdés
Tudjátok, Thor meg a többi kis szürke, akik mind germán istenek neveit viselik.2009. márc. 14. 11:10
1/7 anonim válasza:
1. évad, most nem tudom pontosan hányas rész, de arról szól hogy a Jackbe belemegy az ősök tudása, de akkor csak a legvégén mutatják egy picit az asgardokat...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Jajj de jó hogy ilyen hamar ... és hogy "emberemre akadtam".
Azt nem tudod véletlenül, hogy itt már nevükön is nevezik őket, vagy csak később?
2009. márc. 14. 11:17
3/7 anonim válasza:
Na megtaláltam, 1. évad 10-es részében, a címe Tantulus kínjai (The Torment of Tantulus)
De itt van ez az oldal, mindent meg lehet tudni róla:
[link] Meg van egy stargate fórum is valahol, most nem tudom pontosan a címét, keress rá googleban hogy Abydos Gate fórum és akkor kihozza, ott is minden megmondanak neked..
Amúgy az infó innen származik:
[link] /faj.php?faj=5&betu=1
4/7 anonim válasza:
Ebben a részben még nem nevezik nevén őket, mert ezek még nem híres flottavezetős asgardok, hanem csak kiszedik jackből a tudást... Először a 2. évad 6. részében nevezik, és akkor is csak Thort... Amúgy nem soknak lehet belőle megtudni a nevét, én 10 körül saccolom, de már elég régen néztem csk-t mert 3szor végignéztem a teljes sorozatot (CSK1-et. az Atlantist nem szeretem annyira.)
5/7 A kérdező kommentje:
1000 hála és köszönet!
2009. márc. 14. 11:23
6/7 anonim válasza:
először "testileg" az SG-1 2x15 ( The Fifth Race)-ben látjuk őket
7/7 anonim válasza:
megemlítik: SG-1 1x09 Thor pörölye
( én az előző "felszólaló" vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!