Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok nekem egy jóféle...

Ajánlanátok nekem egy jóféle animet?

Figyelt kérdés
Mostanában egész megkedveltem az animekat. Eddig végignéztem az összes Vampire Knight-ot és Nana-t. Ezek után elkedztem nézni a Death Note-ot, amit nem tartottam annyira rossznak, mert tetszett az alapötlet, de valahogy mégsem kötött le. Valami olyasmire gondoltam, ami olyan mint a Nana, hogy ilyen felnőtt poénok meg dolgok vannak benne. Tudnátok nekem segíteni? Köszi! :)
2011. máj. 19. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ghost in the shell. Alapmű.
2011. máj. 19. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:

- naruto ( kicsit gyerekes, nincs benne sok harc, de eléggé érdekes, meg a gyerekben lévő 9farkú is rejtélyes, emiatt jó nézni azt)

- bleach ( ez a 2. kedvencem, hasonlít a narutora bár több benne a harc, és nagyon összettett és jó anime ezt ajánlom nagyon)

- dragon ball ( ez nagyon hosszú van vagy 1000 része vagy több is, több fajtára bomlik szét: dragon ball Z, dragon ball GT, sima dragon ball, nekem ez a kedvencem vagy is az 1. hihetetlen jó a story, csak ajánlani tudom)

- kertvárosi gettó ( sokat nem tudok róla, de nem rossz)

2011. jún. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!