Melyik koreai vagy japán vagy kínai film az?
Figyelt kérdés
ázsiai film talán, nagyon rég láttam már nem emlékszem rá. azt tudom, hogy van benne egy ember aki egy robbanásban majdnem meghalt és összerakták a testrészeit. először össze-vissza és nem tudom hányadikra sikerült normálisan. És az az ember szuper képességekkel rendelkezett miután összerakták. Az volt a képessége hogy azzá alakult át amire éppen gondolt. És még arra emlékszem hogy az apja a robbanás helyszínéről egy wc-n ülve repült ki. Segítsetek kérlek, mert nagyon kell ez a film :D2011. máj. 18. 21:05
1/5 anonim válasza:
sajnos nem tudomde facebook-onfent van az Animax magyarorszag es ott ha kiirod a kerdesed biztosan tud valaki segiteni,.
2/5 A kérdező kommentje:
ott csak animek vannak nem? ez egy rendes film
2011. máj. 19. 18:18
3/5 anonim válasza:
igen,de biztosan van aki ismeri vagy tud rola valami infot,sok valaki van aki azsiai filmeket is nez.szerintem probald meg!!!!!!
4/5 anonim válasza:
Nem ez: Terminátor 33 1/3, Stepehn Chow a főszereplő.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/5 A kérdező kommentje:
de ez az, nagyon köszönöm :)
2011. jún. 30. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!