Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi lesz a Vámpírna...

Szerintetek mi lesz a Vámpírnaplók 3. évadában?

Figyelt kérdés
Most hogy Stefan lelépett,szerintetek lesz több Damon és Elena között? Én nagyon remélem szerintem valahogy ők jobban összeillenek. +Már a Stefan+Elena nyáladzás kezd uncsi lenni xD
2011. máj. 14. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Te hol nézed a Vámpírnaplók 2. évadát? én a moovien néztem de megszűnt. léci linkelj!
2011. máj. 15. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Www.vampirnaplok.hu. Itt az összes 2.évados részt megtalálod. Most volt az utolsó rész......:( biztos, hogy az elején együtt keresgélik a megtévedt Stefant, aztán jól egybegabajodnak a nagy keresés közben...Elena ugysem fog tudni ellenállni:))
2011. máj. 15. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy összejönnek... viszont eléggé érdekesen veszi ki magát, hogyha Stefan feláldozza magát kb. a testvéréért, és az meg lenyúlja a nőjét...:'DD de annyira megváltozott Damon, most már megérdemelné Elenat :D

Akkor visszajött a Vicky meg Anna is : o de azt nem értem hogy... hogy csak Jeremy látja őket, vagy mindenki.. mert már meghaltak nem hiszem hogy feltámadtak volna, de már semmiben se lehetünk biztosak:D

Arra is kíváncsi vagyok, hogy Stefan tényleg annyira megváltozik-e most, hogy embervért ivott, vagy csak megjátssza magát esetleg, mert már hozzászokott...

Meg arra is, hogy Katherine-nel mit csinálnak:D remélem nem ölik meg:D

Ezt a Klaus-szálat annyira nem szeretem, mert most megmondták hogy nem lehet megölni, de úgyis biztos találnak valami hülye megoldást.. szerintem lehet hogy vissza kell tenni rá azt az átkot : o

soká lesz még szeptember:D

2011. máj. 15. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:
indavideon nézem ;)
2011. máj. 15. 18:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem Jeremy álmodik :s
2011. máj. 15. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jeremy nem álmodik, mert mondták a boszik hogy következménye lesz annak, hogy felélesztik, és mondta is Jeremy hogy furcsán érzi magát. Nagy valószínűséggel látja a szellemeket :D

A kérdésre válaszolva: szerintem Stefan egy ideig biztos kikerül a képből. Az évad eleje arról fog szólni hogy megpróbálják megkeresni Stefant és Bonnie, a boszik, vagy akár a halottak szellemeivel is valami módot találni arra hogy Klaus-t kinyírják. Elijahból sztem még tuti felfog támadni a harmadik évadban és megint okoz valami bonyodalmat, de nem lenne rossz ha lenne egy pár nyugis rész. Azt hiszem Elena és Damon egy darabig próbálnak majd nem beszélni a csókról, és viccesen fogják kerülgetni a témát. xd Aztán majd ha ezek lejátszódnak ki tudja mivel állnak elő :D Az biztos hogy én már nagyon várom a harmadik évadot^^

Amúgy Julie Plec azt mondta hogy szokott ötletet meríteni a rajongók kommentárjaiból, és most mindenki azt akarja hogy Elena és Damon jöjjön össze, szóval szerintem előbb-utóbb meg fogja ezt adni nekünk : D

2011. máj. 15. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos lesz Delena szál, most, hogy Elena csókolta meg Damont... legalábbis remélem. A harmadik évad az elsők éve lesz, tehát biztos visszajön még Elijah meg az egész családja. Elijah... hm, imádom, hogy Klaus milyen könnyen képes őt manipulálni. :D Kathyt meg remélem életben hagyják, mert a végére már nagyon megkedveltem. Anna visszatérése meg... csodás! :D Vickyt annyira már nem bírtam...
2011. jún. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!