Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volna ötletetek? Olyan filmeke...

Volna ötletetek? Olyan filmeket keresek, ami az anatómiáról szól, de nem sorozat, mint Dr. House. Bármilyen film, aminek köze van az orvosláshoz.

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 18:08
 1/2 anonim válasza:

Tanulni szeretnél belőle, vagy inkább csak érdeklődés képpen? Nekem van egy DVD-m amin van pár film, elő kell keressem a címeket viszont egyik sem magyar nyelvű. Ha tanulni szeretnél akkor előszeretettel ajánlom a Sobottát, torrent oldalakon meg tudod találni PCre is. nekem sokat segített:).

(esetleg írj privát üzit, ha még van kérdésed...nem nagyon szoktam felnéni ide csak ha én is kérdezni akarok)

2011. máj. 15. 21:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Inkább tanulni szeretnék. Persze érdeklődés céljából is, de fő cél az informálódás lenne. Köszönöm a tippet. :)
2011. máj. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!