Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Annyira utalom KLAUS-t a...

Annyira utalom KLAUS-t a Vampire Diaries-bol?

Figyelt kérdés

Nagyon antipatikus.. utalom a fejet, az akcentusat... es azt,hogy "halhatatlan", legszivesebben kitorolnem a sorozatbol.

Es az evadzaro is eleg szar lett. Szegeny Stefan is... mar semmi sem a regi, minden felborult. Nektek mi a velemenyetek? Csipitek Klaust? Na es az utolso reszt?

2011. máj. 14. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem tetszett az utolsó rész.Sok kérdést hagy bennünk,amikre csak a 3.évadban kapunk választ,igy kellett,hogy megoldják,hisz csak igy lehetnek biztosak benne,hogy mindenki alig fogja kibirni,hogy elkezdődjön.Örülök,hogy Damon nem halt meg,ő a kedvencem,nélküle nem lenne olyan jó a sorozat.Én birom Klaust,nekem szimpatikus,inkább Elijah volt az akit kiraktam volna a sorozatból.Kiváncsi vagyok mi lesz a Jeremy/Katerina ügyekből. :P
2011. máj. 14. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett az évadzáró. Két héten át azon stresszeltem, hogy mi lesz Damonnel. Így a végén nagyon kifújtam a levegőt, hogy életben maradt. És a csók!:))) Nagyon jó volt.

Stefan meglepett engem. Most akkor ő lesz a rosszfiú? Nagyon várom már a harmadik évadot. Tele lesz meglepetésekkel.

2011. máj. 14. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez valahogy ugy van,hogy Damon az igazi oldalat mutassa, es eddig nem jatszodta meg magat. Mikozben ott van Stefan, aki sosem volt az igazi ene, es ez az egesz "jofiusdi" 'ketszinu'. De en sajnalom Stefant.. nem volt jo vegignezni ahogyan 'levadul'. Amugy nagyon kivancsi vagyok Damon-ra es Elena-ra. :)
2011. máj. 14. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon is jó volt az utolsó rész! Klaus lehetne félelmetesebb, nekem kicsit nyüzüge:) semmi erő, inkább olyan bénácska...:(
2011. máj. 15. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Az utolsó rész márpedig fantasztikus volt, egyik legjobb rész az egész sorozatból. Az biztos hogy most sok minden megváltozott / meg fog változni, dehát az egész sorozatra ez volt jellemző. Damon az elején rosszfiú volt, mostmár egy ideje jófiú, sok ember jött aztán meghalt...

Klaust én is utálom, de ha azt nézzük tökéletesen el van találva a karaktere. Neki ilyennek kell lennie.

2011. máj. 15. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem Klaus elég szimpi, én leginkább Jennát sajnáltam, ezt semmiképp sem érdemelt
2011. júl. 9. 15:14
 7/7 anonim válasza:
Klaus a legjobbb <333
2013. nov. 21. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!