Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Így jártam anyátokkal-ban...

Az Így jártam anyátokkal-ban Tednek ki a felesége?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

A sorozatnak a központi témája, hogy hogy lett megtalálva a feleség a múltban. A mellékszálak pedig mindig egy epizódban vannak elmesélve. Azzal, hogy kiderülne ki a feleség, a sorozat elvesztené a fő szálat, mert ennek a dramedy-nek pont az a lényege, hogy az epizodikus tartalomban vannak a független dolgok amik viszik a részt, a szérializált tartalomban pedig mindig egy kis utalás a feleségre. Így sok évadon keresztül lehet tolni a feleség kilétét, nézettségtől függően.

Ha kiderülne ki az, azt csak akkorra érdemes tartogatni, ha befejezik a sorozatot, mert akkor lenne az a finálé, hogy meg van nevezve és mutatva.

Tehát amíg nézed a sorozatot, nem lesz meghatározva a feleség szerepe, mert az csak az évadokat tartja egy téma alatt, amúgy minden rész önálló és más történet viszi a szálat azzal az utalással, hogy ez egy visszaemlékezés, így bármiről lehet mesélni, mindig kicsit utalva a nőre.

2011. máj. 13. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
a vége az lesz hogy Barney átoperáltatja magát nővé, a gyerekeket meg örökbe fogadták.
2011. máj. 13. 22:25
 3/6 A kérdező kommentje:

első válaszoló!: teljesen igazad van, én is észlelem az ilyen-olyan "jeleket" a filmben. Szerintem Robin lesz a felesége, de pont egy mostani részben (az elején járok 3.évad) láttam pont a cáfolását... ja és asszem a 2.évad végén volt utalás egy sárga esernyős nőre...

érdekes film, nagyon imádom... :D

2011. máj. 13. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:

A hatodik évad végén járok, tehát úgy 50-70 résszel előtted. Nem lövöm le a poént, de annyit ki lehet találni hogy ennyi részben nem lehet csak a feleséges témára ráállni. A hatodik évadban nem is emlékszem hogy meg lettek szólítva a gyerekek, ráálltak 4 másik szálra és csak azt futtatják. Tehát ahogy nézed sorban, kicsit elkezd távolodni a központi témától a dolog, és mindig csak az évadzáró részekben lesz egy ütős dolog ami miatt várós lesz a következő idény.

Amíg lesznek új és új évadok, simán lehet úgy variálni a forgatókönyvvel, hogy lehet az elején ki lesz választva egy lehetséges feleség, akivel azt hiszed hogy elérted a csúcspontját a sorozat. Ha akkor még mindig tartja a mostani népszerűségét, simán el lehet képzelni egy olyan megoldást, hogy végül a következő részben már cáfolják. Mivel a műfaja szitkom (is), abban nincsenek nagy kötöttségek, és lehet ugrálni az időben, így akár egy új részben be lehet mondani hogy után még mindig történt valami, és kreálnak egy új feleséget.

2011. máj. 14. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Kiszámoltam! Az első évad első részét 2005-ben mutatták be; ekkor a Ted lányát játszó Lyndsy Fonseca 18 éves volt. Tehát a sorozatbeli Mosby-lánynak kb. ez év végén, vagy a következő évadban kell megfogannia. Ha feltételezzük, hogy egy csavarral Ted pont egy egyéjszakás kalandban ejti teherbe leendő feleségét, akkor is csak addig kell kibírnunk, hogy megtudjuk, ki ő!!!! :P
2011. szept. 26. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez jó megközelítés lenne, egy szerializált sorozatnál. De a HIMYM szitkom és epizodikus, ezért ilyen módon nem függnek össze a részek, hiszen bármekkora egységnyi időt lehet ugrani két rész között is. A lányt játszó színésznő életkora pedig nem összeegyeztethető a megformált karakter életkorával, így ez nem vehető szempontnak.

Viszont ha láttad a 7x02 részt, annak az utolsó fél percében egy nagyon kérdőjeles utalás történik a feleségre (bemutatnak egy nőt aki Teddel többféle helyzetben és helyszínen együtt van mint a párja, emlékekként jelenik meg). Nem mondják ki hogy ő lenne az a nő, de a szerelemmel kapcsolatban kerül elő - évadnyitóként egy erős utalás lehet, de még itt is megvan annak a csavarnak a lehetősége, hogy a következő részben ő is eltűnik, mert más a feleség.

2011. szept. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!