Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mellyek ezek a filmek?

Mellyek ezek a filmek?

Figyelt kérdés

Nem sok mindenre emlekszem beloluk!

Az egyikben aszthiszem egy europai lany aszem francia elutazik valahova hogy hires szakacs legyen...BE IS IRATKOZIK Abba az iskolaba csakhogy valamiert nem jon ossze neki semmi, a szulei kerdezik tole telefonon hogy na hogy haladsz milyen a suli, es o mindig azt mondja nagyon jol meg ilyen jo meg olyan hazudozik. Aztan idegeneknel lakik majd 2 sraccal meg egy lannyal egy szobaban mert nem lesz hol laknia. Majd kesobb nyit egy ettermet s aszem hogy egy nagyon hires szakacs fiuba lesz majd szerelmes.

2. A masik meg egy srac meg egy lany fozo versenyre keszulnek!!! Es valamiert a versenyen aszem nem ok nyernenek, s a srac nagyapja ad egy csokit a fiunak amit megkostoltatnak a zsurivel s ok nyernek. De azelott megkostolta a lany is mert abbol a csoki receptbol keszitett jegygyuru ekszerdobozt csokibol a lanynak mikor megkerte egy szokokutnal a kezet.

2011. máj. 13. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:

A másodikra van tippem. Láttam már, kicsit utánakerestem, és találtam egy címet, de most elbizonytalanodtam, mert lehet, hogy keverem vmi hasonló filmmel. Ha nem ez az, akkor csak a jó címet kell megtalálnom, mert azt tudom, hogy már láttam.

Erre tippelek:

Cuki a sütid

2011. máj. 14. 00:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem nem ez az...de ez sem nez ki rossz filmnek..majd kiprobaljuk

koszi :)

2011. máj. 14. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!