Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Vampire Diaries. Most...

The Vampire Diaries. Most damon lesz a jó fiú, stefan meg a rossz? Nemááááár:D

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
nem néztem még meg a tegnapi részt, köszi a spoilert... :(
2011. máj. 13. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
hát ez nem spoiler, mivel ebből semmi nem drül ki:D írhattam volna úgy is h kiderüljön....
2011. máj. 13. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy látszik,hogy igen,de én örülök ennek,igy legalább végre van esély,hogy összejön Elenával. :) Olyan szépek igy együtt,de a vége elég érdekes volt,kiváncsi vagyok mi lesz ebből a Jeremys ügyből. :P Kár,hogy minimum 3hónapot várnunk kell,hogy megtudjuk. :(
2011. máj. 13. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:
nah igen...bár sztem izgalmasabb lett volna így szünet előtt ha kb 5-10 perccel hamarabb vége van..pl a jeremysnél, vagy h katherina viszi e stb....
2011. máj. 13. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Aha,de igy is elég meglepetést tartogat a 3.évad. :) Már nagyon várom,remélem,hogy amig az kijön elkezdi adni az RTL a második évadot szinkronosan.
2011. máj. 14. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak: hát akkor rossz hírem van, mert az RTL csak ősztől adja szinkronosan a második évadot.:P:(
2011. máj. 14. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Utolsó : komolyan? :( Ne már,pedig ebben még reménykedtem,hogy addig legalább nézhetem TV-ben.Na mind1,azért köszi az infót. :)

2011. máj. 14. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!