Mi lett a Sliders című sorozat vége?
Régebben egy csomó részt láttam nagyon szerettem,de a mai napig nem tudom mi lett a vége.
Aki tudja kérem írja le nekem,nagyon kíváncsi vagyok.
Rickman halála után Quinn és Maggie hazaér, de kiderül, hogy a világot megszállták a Kromaggok és Quinn megtudja, hogy 1 másik világból származik, abból, ahol a Kromagg faj is kifejlődött de emberek is éltek ott. És van ott 1 fegyver amivel legyőzheti a Kromaggokat.
Kiszabadítják Remmy-t de Wade-t elvitték 1 táborba a Kromik, aztán csúszkálás, végül egy világban Quinn-t egyesíti 1 tudós az ottani Quinn-el, és csatlakozik 1 Diana nevű tudós a csapathoz. Megtalálják a fegyvert egy elrejtett világban, de kiderül, hogy szar, ezért továbbmennek, majd egy világban szarrá megy az időzítő de találnak 1 csúszógépet amivel egy 1személyes alagutat tudnak csinálni, és Remmy hazamegy vele 1 kromagg-elleni-vírussal.
Előttem válaszoló.Hát ezt szépen elmagyaráztad.Nagyon érthető.Főleg hogy Colin-t kihagytad az egészből.
Kérdezőnek meg:Google a barátod!!!
A professzor meghalt, Quinn pedig egybeolvadt valakivel, onnantól Mallory lett a neve. Mondhatom óriási gyengeség a készítők részéről...
Innentől nem tudom, hogy hogyan tudnák visszahozni őket a sorozatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!