Mi volt az a hihetetlen nagy csavar a Fűrész (1) végén?
Figyelt kérdés
Mindig azt emlegetik de nekem nem tűnt föl semmi különös.
2011. máj. 12. 20:33
1/9 anonim válasza:
Bár értelemszerű, hogy ez következik, azért a biztonság kedvéért jelölöm:
SPOILER
A két "kiláncolt" főszereplő áldozat között a földön fekszik egy hulla, akiről a végén kiderül, hogy nagyon is elven; mert Ő Jigsaw, és onnan irányította az aznapi eseményeket, Michael Emerson karaktere csak elterelés volt. Elég hangulatos a jelenet, mikor Lawrence szökése után Jigsaw lassan felemelkedik a földről...
Nem akarok bunkó lenni, de neked tényleg nem esett le? Vagy mit gondoltál akkor a film slusszpoénjának?:)
2011. máj. 12. 20:46
2/9 A kérdező kommentje:
Ja tényleg eszembe jutott! Csak én nem lepődtem meg rajta annyira így a fejembe se nagyon maradt meg és most olvastam róla kritikákat és mind a nagy csattanót említette.
Köszönöm!
2011. máj. 12. 20:47
3/9 anonim válasza:
Értem. Nekem a film vége előtt 10 perccel mondta egy srác, aki már látta, hogy figyeljek a földön fekvő emberre; úgyhogy az igazi álleesős "katarzis" nekem is elmaradt (vagyis inkább előrejött) -.- .
2011. máj. 12. 20:51
4/9 A kérdező kommentje:
Én meg fél egykor néztem és háromszor elaludtam közben de mindig felébresztettek :D
Amúgy szerintem nem egy nagy film, ötletes de horrornak nem nevezném.
A sorozat meg önmagában egyáltalán nem tetszik, a többi rész már más, az pedig hogy valaki egyet ért Jigsaw módszereivel egyenesen idegesít.
2011. máj. 12. 20:56
5/9 anonim válasza:
Nálam pont az 1. rész "ütött" nagyot.Erre végképp nem számítottam a végén:))Nagyon tetszett:)
2011. máj. 12. 21:12
6/9 anonim válasza:
Mondjuk nem úgy kellett volna megnézni, hogy alszol...az első rész nagyon ütős, sőt szerintem a 2. rész is nagyon ott van.A 3. résztől már csak a véres csapdákra mentek rá, de az első 2 tényleg fordulatos.
2011. máj. 12. 23:14
7/9 THE ... válasza:
én csak az első kettőt láttam,és min2ben volt csattanó.a másodikban méghozzá ott,hogy a végén kidrült,h az egész csak felvételről ment,és a kissrác végig ott volt a széfben,ami a monitorok mögött volt.mondta is jigsaw az apjának,h "ha elég ideig beszélget vele,épségben viszontláthatja a fiát".aztán azis elég komoly volt,amikor kiderült,h a csaj végig jigsaw oldalán állt :P
2011. nov. 25. 18:37
8/9 A kérdező kommentje:
oké nagyszerű :D
2011. nov. 25. 22:35
9/9 anonim válasza:
A második nekem eléggé nem jött be. Túl sztorizták a történetet, de úgy hogy verekedést is beletettek vagyis amikor szarrá veri a zsaru John Kramer-t pedig tudja hogy rákos. A vége az mondjuk jó, odatette magát, amikor kiderül hogy végig az 1. játék helyszínén vannak és hogy a gyerek is végig ott volt Kramer-nél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!