Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan lehetne megvenni vagy...

Honnan lehetne megvenni vagy letölteni a Mickey egér játszótere cimű rajzfilmet?

Figyelt kérdés
Nagyon szereti a kislányom szombaton reggel megy az Rtl klub-on, mindig 1 rész meghallja a zenéjét és öröm mámorban tör ki, pedig még csak 9,5 hónapos.
2009. márc. 11. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sikerült azóta megszerezned? Én most kezdem keresni, de eddig hiába.

2009. ápr. 14. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem sikerült még mindig, de örömmel venném ha te megtaláltad akkor megirnád!

köszi előre is

2009. ápr. 14. 17:24
 3/5 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én is hasonló cipőben jártam,és hosszas keresgélés után megtaláltam a megoldást!

A Mickey egér játszóteré-nek jónéhány epizódját letölthetitek a következő oldalról:

[link]

Itt megtaláljátok a letöltéshez szükséges tudnivalókat is!

Az oldalt lejjebb görgetve bal oldalon a "blogarchívum" február melletti nyilára kattintva középtájon feltűnik a "Mickey egér játszótere".Rákattintasz,és már fel is tűnik a lista!Egy epizódot 2,v. 3 részletben találtok meg.Csak úgy tudjátok "kicsomagolni,ha egy epizód valamennyi részét letöltöttétek!

Remélem sikerrel jártok,és sok örömüket lelik majd a filmekben a gyermekek!

Sziasztok!

2009. júl. 29. 01:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Köszi! (első voltam)
2009. júl. 29. 13:06
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom! Nagy lesz az öröm ha sikerül :)
2009. júl. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!