Mondanátok olyan filmeket, amik az iskolai "lelki terrorizálásról" szólnak?
Figyelt kérdés
Olyan filmeket keresnék, ami az iskolai lelki terrorizálásról szól, vagy más néven a "bullying"-ról.2011. máj. 11. 19:11
1/9 anonim válasza:
fú, most beugrott egy amit láttam ,de totál nem emlékszem a címére.. a története az volt, hogy van egy gyerek akit állandóan b.asztatnak a suliban, és egyszer valaki mellé áll, és onnan kezdve őt is b.asztatni kezdik, a barátnője szakít vele, egyre durvább lesz, arra kényszerítik őket hogy szopják le egymást, meg dolgokkal megalázzák őket, és a végén a 2 srác fegyverrel bemegy és leöl mindenkit aki cs.esztette őket.
2/9 anonim válasza:
Odd girl out
Boys don't cry
vidámabb de ebben is van : Bajos csajok :P
hát nem tudom ezek főleg, az mindegy hogy lány vagy fiúról szól?
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Jöhetnek még :)
Egyébként mindegy, hogy fiúról, vagy lányról szól, de mivel én lány vagyok, ezért jobban át tudom érezni egy lány történetét :)
2011. máj. 11. 19:35
4/9 anonim válasza:
Az első válaszolónak:
A címe: Az osztály (észt film)
A kérdezőnek is ajánlom, eredeti címe: Klass
5/9 anonim válasza:
igen, az lesz az, kösz! legalább nem valami hollywoodi nyálfilm..
6/9 anonim válasza:
ha jól emlékszem van egy film,aminek a címe:Óriás.de ez nem csak konkrétan erről szól,de jó film.
7/9 anonim válasza:
Nekem ebből a műfajból a Ben X című belga-holland film tetszett nagyon.
8/9 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még, de azért válaszolok. :D
A Klass tényleg jó, a legjobb film, amit valaha láttam...
A Ben-X is nagyon jó.
Amiket még ismerek:
Könyörtelenek
Egy jobb világ (ez csak részben szól az iskolai terrorról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!