Elgondolkodtató, fordulatos, végére nagy meglepetést tartogató thrillereket írnátok?
Figyelt kérdés
Akkora csavarral a végén, mint pl a Másvilág, Hetedik, 23-as szám, Hívatlan vendég, 109. utas... Rengeteg ilyen filmet láttam, de újak nem nagyon vannak már, hátha régről van, amit még nem láttam, aki tud, az írjon:-)2011. máj. 10. 17:59
1/12 anonim válasza:
A félelem szigete
Hetedik érzék
Ismeretlen férfi
Breaking of the dark
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ezekből egyedül csak a Hetedik érzéket láttam.
Akkor letöltögetem őket:-)
2011. máj. 10. 18:26
3/12 anonim válasza:
Az árva
Árvaház
39-es ügy
Az apokalipszis lovasai
Egy gyilkos agya
5/12 anonim válasza:
ja és a legnagyobb: éjjeliőr a hullaházban!
6/12 anonim válasza:
Hetedik, Más világ, Viharsziget, Hatodik érzék
7/12 anonim válasza:
Confessions
Maradj
Azonosság
Pillangóhatás
Nem tudom mit értesz elgondolkodtató alatt. Tartalmi szempontból csak a Confessions bír komolyabb mondanivalóval. Viszont mindegyik viszonylag csavaros.
8/12 anonim válasza:
Oldboy-t lefejtettem. Ez a legnagyobb kedvenc a felsoroltak közül. Mondjuk inkább dráma, mint thriller, de attól még zseniális. A vége pedig nagyon durva.
9/12 A kérdező kommentje:
ma 19:24 amit elsőre írtál azt nézegettem ma, de sok helyen horrornak írják, azokhoz meg nekem gyenge az idegzetem.
De ha inkább thriller, meg nem ilyen beteg kategória, akkor megnézném:-D
2011. máj. 10. 19:30
10/12 anonim válasza:
Inkább lélektanilag erős thrillernek tűnik. Annyira nem durva, csak elég tabu-témába tenyerelt bele. Nem véres és kegyetlen, de viszont a gyermeki lélek sötét oldalára történő utazás az egy kicsit erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!