Melyik filmből vannak ezek a jelenetek összevágva? (Link lejjebb)
2011. máj. 8. 16:03
1/4 anonim válasza:
Ezekből:
The Messengers
the Covenant
Hanniball rising
The Fog
Red Eye
Underworld:Evolution
My First Wedding
the Devil Wears Prada
the Covenant
The Holiday
Step Up
Yours, Mine and Ours
Jumper
Van Helsing
Ha esetleg megnyitoda klip alatt az infósávot "Több megjelenítése" Te is láthatod.
2/4 anonim válasza:
The Messengers
the Covenant
Hanniball rising
The Fog
Red Eye
Underworld:Evolution
My First Wedding
the Devil Wears Prada
The Holiday
Step Up
Yours, Mine and Ours
Jumper
Van Helsing
3/4 anonim válasza:
Több filmből vannak jelenetek. Van jelenet az Alkonyat-ból, van Van Helsing-ből is, ha jól láttam. De úgy nézem valaki az Alkonyat (Twilight) című filmet rakja össze más filmek szereplőivel, azaz a Twilight szereplőit más színészekkel vágja össze, hogy az ő szemészögéből ilyen, lenne az Alkonyat, azaz más szereplőkkel. De nem tudom, lehet nem értem a vidit. :D
4/4 anonim válasza:
Ez nem a Twilight hanem a Hírnök -Kristen Stewarttal.Továbbá van benne Hannibál ébredése,Az ördög Pradát visel,Holiday,Underworld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!