Melyik filmet nézzem ezek közül? (Melyiket érdemes a véleményetek szerint? )
Huhh, lehet válogatni. :)
Kamera által homályosan. Frenetikusan jól sikerült, az egyik legjobb Philip K. Dick adaptáció szerintem. A regényt is olvastam, a filmet is megvettem eredetiben, mert úgy gondoltam érdemes. :) (Na meg, Keanu Reeves, Robert Downey Jr. :) )
A Jákob lajtorjája bennem elég mély nyomot hagyott anno, jó film.
A The Last Exorcism... Ehehehe. Egy hihetetlenül jó ötlet elszúrása. Az első tíz perc, meg az utolsó 20 perc a lényeg kb. A maradék szörnyű, egyáltalán nem ajánlom.
A Gru nagyon aranyos, én sokat nevettem rajta, mondjuk vizsgaidőszaki idegkiégésben szenvedtem éppen, de szeretem. :)
A Gyilkos hangyák egy nagyon vicces film. Imádom a szörnyű katasztrófa filmeket, ezt is oda sorolom. :)
Ahol a vadak várnak... Nekem csalódás volt. Persze kedves, aranyos, de... Felesleges időpazarlás volt számomra.
Az Aranyhaj és a nagy gubanc. Talán a film közepe élvezhető, de az eleje-vége nagyon lapos.
A felejtés bére szintén nem rossz (ééés Philip K. Dick! :) ), de mivel ismerem az alapművet, ezért csalódás volt. Ha nem olvastad, akkor egy szimpla filmnek remek lesz.
A rítust sok horrorkedvelő ismerősöm dicséri, még nem volt alkalmam megnézni.
Ennyit tudtam segíteni így hirtelenjében, szép napot. :)
1. Micimackó :DD
2. Csak szexre kellesz
3. The Runaways
A sebhelyesarcú(!)
12 majom
Kamera által homályosan
Gru
Pán Péter
Izlések és pofonk
Két hét múlva örökké
Üresfejű
1. 12 majom
2. A fiúk nem sírnak
3. 127 óra
4. V, mint vérbosszú
5. A szív bajnokai
6. Közelebb
Mindenképpen ezeket... Bár van amit nem ismerek, vagy nem tudom, hogy mi az, mert angolul van :D
Pár lépés a menyország az bújós film, barátnővel jó.
Lélegzet, ha SMG fan vagy :D
Sárkányvadászok, Játsz-ma, Con-Air: ezek izgalmas filmek.
Könnyű nőcske: vicces, szórakoztató
Törvénytisztelő polgár nagyon jó film!
Tolvajok városa
Deja Vu
Egyedül nem megy
Con Air
A fiúk nem sírnak
Játsz/Ma
Mártírok
Egy lányról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!