Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írnátok nekem légyszi ilyen...

Írnátok nekem légyszi ilyen "csajos" filmeket/sorozatokat amik gimis fiatalokról szólnak? 15L

Figyelt kérdés
Meg úgy egyáltalán amit szerettek,és jónak találjátok nyugodtan írhatjátok nem baj ha nem "csajos":DDD(a csajosnál nem ilyen romantikus sírósra gondolok.)
2011. máj. 6. 16:45
 1/7 A kérdező kommentje:
jaj, rosszul írtam! csajos filmek/sorozatok VAGY gimis fiatalokról szólókat :)
2011. máj. 6. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:

a kedvenc filmem mert tök hétköznapi és nem abból áll hogy csak akkor lehet barátod ha te vagy a leggyönyörűbb:

A macskám a családom és a fiúk

[link]

szintén tinifilmek még amiket nagyon szeretek:

Vadócka

[link]

könnyű nőcske

[link]

nekem ezek a bestek amik kicsit humorosabbak is. de nagyon szeretem még a Séta a múltba és a Keith filmeket is. ezek is szintén fiatalakról szólnak bár ez megható és sírós de attól még nagyon jó szerintem és nagy mondanivalója van olyan problémákkal amik egy tinit is érinthetnek.

[link]

[link]

Sorozatok pedig:

a 90210 új változata, pretty little liars.

2011. máj. 6. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:

ja és bocs kihagytam a mostani kedvenc sorozatom: Glee :)

15/L

2011. máj. 6. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
álom.net :D
2011. máj. 6. 18:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek^^=)) majd megnézem őket

Várom még az ötleteket :DD

2011. máj. 6. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Sorozatok: Tuti Gimi, Pletykafészek, Haláli Hullák (ez is vígjáték), Felicity (habár ezt sosem szinkronizálták de nagyon jó), 1O dolog amit utálok benned

jók még: vámpírnaplók, jóbarátok, így jártam anyátokkal, agymenők...

2011. máj. 6. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Tuti Gimi,Miről álmodik a lány,Los Angelesi Tündérmese(ezt szeretem nagyon),Csáó Lizzy,Amerikai Hófehérke...kb. ezek ..azokon kívül amiket már felsoroltak..:)
2011. máj. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!