Zombieland, vagy Haláli Hullák Hajnala?
És ha az, akkor miért?
Csak olyan válaszoljon aki mind két filmet látta!
Haláli hullák hajnala egyértelműen (Habár angolul jobb a neve, és a film minősége is, mivel angol humor sok van benne...)
Engem kifejezetten idegesített a zombie land története, szereplői (kivéve persze Bill Murray:D) meg úgy az egész. Már elnézést, ki talált már 1 raklap fegyvert egy kocsiban ami nyitva volt???
Haláli hullák hajnala vicces, nem pukkad le a hangulat 1 másodpercre sem, és úgy mindenben jobb. A zombie land tipikus hollywoodi szar, amit azért csináltak hogy húúú majd tini-zombiként eladják, meg persze a szerelmi szálat is úgy kellett erőltetni, hogy már gusztustalan volt, még ha a maga nemében is nézzük. Nem jött be. Kevés zombi is volt, emellett az ember nem érezte azt a "Na bazz, vége a világnak" fílinget, amit azért elvárunk 1 zombis filmtől. (Habár a Haláli hullák hajnala se adta ezt a fílinget, ott legalább nem vették magukat komolyan, és tényleg poénosra csinálták a dolgot)
18:48
Néhány ember igényli azt, hogy felhívják rá a figyelmét: !!!FIGYELJ, EZ EGY VÍGJÁTÉK!!!
Mint az első válaszoló. Nyilván hiába hívod fel rá a figyelmét, hogy minden, amit negatívumként felhozott, az merő gúny.
Bár például nekem meg egyik film sem jött be. Edgar maradjon a hipszter-humornál eztán.
"Edgar maradjon a hipszter-humornál eztán."
Most mély egyetértésbe burkolóztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!