Honnan tudnám letölteni egyben a Family Guy évadokat?
Figyelt kérdés
Ha nem is egyben az összes évadot, legalább egyesével, mert részenként letölteni, az kib*szott sok idő. :/
Előre is kössz.
2011. máj. 1. 23:17
1/12 skelton válasza:
Jobb torrentes oldalakon fenn vannak, de azokhoz meg meghívó kell, esetleg barátod megkéred, h ha van neki had lépj be. Végső esetben megkérsz valakit, hogy a torrent fájl küldje el neked, legrosszabb esetben pendriven.
2/12 A kérdező kommentje:
Kétlek hogy CSAK meghívós torrent oldalról lehet leszedni. Biztos hogy valahol fönt van, valami sima oldalon.
De azért köszi.
2011. máj. 2. 12:51
4/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Nem. Én eredeti nyelven néztem. Sokkal jobb.
7/12 A kérdező kommentje:
Utólag hozzátennék, magyarul kell. Azt hittem ez egy értelmű.
2011. máj. 6. 14:11
8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy meg egyben kell, ezért írtam ki a kérdést. Külön én is lebírnám szedni. Azért kössz.
2011. máj. 6. 14:14
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
(Mármint oké vágom, hogy egyben kéne, de így is nagyon hamar lejön. No mindegy, sorry, ha így egyáltalán nem jó.)
(Előző válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!