Aki nézi a gyilkos elméket, melyik volt az eddigi kedvenc része?
Figyelt kérdés
én is nagyon szeretem, csak sajnos már rég láttam... :( de most szeretném elkezdeni ujra nézni :))2011. máj. 1. 15:27
1/2 anonim válasza:
Én is rég láttam, szóval nem nagyon emlékszem a részekre. Ami úgy nagyon megmaradt bennem, az az a rész, mikor Reid-et elrabolja valami pszichopata állat.. Asszem valami temető közepén van 1 házikó, és oda viszi el. De egy számítógép képernyőn tud beszélni a többiekkel. Meeeeg a hapsi be is drogozta. Nem tudom melyik rész, és csak ennyi rémlik belőle, mert mint mondtam, rég láttam én is. :D
2/2 anonim válasza:
Talán a Kirakós játék 1-2.
De sok jó rész van, főleg amik 2 epizódból állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!