Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a Seherezádé című...

Mi lesz a Seherezádé című török sorozat vége?

Figyelt kérdés
Gondolok itt Sehrazat-ra és Onur-ra.Összejönnek? Vagy Seher találkozik valakivel?
2011. ápr. 28. 17:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ööö az lesz a vége (én törökül végig néztem)hogy Sehrazat valami miatt bebolondul és elválik Onurtól és valami másik pasival barátkozik össze akit nem szeret de el akarja felejteni Onurt és ezért hozzámegy de az esküvő napján Onur és a gyerekek beállítanak a fogadalom tételnél és Sehrazat megondolja magát megybocsát Onurnak és újra együtt a boldog család! :D VÉGE :D
2011. máj. 17. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:
de am nem 3 évados a wiki gagyi én végignézem
2011. máj. 17. 21:17
 13/16 anonim válasza:
És akkor most 90 vagy 180 részes lesz? és azt nem tudod esetleg, hogy mikor békülnek ki végre?
2011. máj. 31. 20:18
 14/16 A kérdező kommentje:

port.hu

ott elolvashatod 2 hétre

2011. jún. 1. 15:25
 15/16 anonim válasza:
Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy akkor most így összesen Magyarországon hány részes lessz a Seherezádé című sorozat??:)üdv mindenkinek!:)
2011. jún. 11. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Én már végignéztem :)És nagyon nagyon jó!Csak ajánlani tudom.Nem vagyok egy sorozatnéző,de ez nagyon megfogott.Elkezdtem nézni a tvben,de már nem birtam és megnéztem az erdeti nyelven,felirattal.A tv-ben nagyon elhuzzák mert keveset adnak le.Amugy csak 90 részes,de a tvben duplája lessz :S.Remélem az összeset leadják,mert megnézem magyarul is.

Akit értdekel esetleg az megkeresheti a youtube-on:Binbir Gace az ereteti címe és ott megtalálható kölünböző feliratokkal majdnem minden rész( 1,2 kivételével.)(cseh,román,szlovák...)Aki tud valamelyik felsorolt nyelven,az nézheti.

Csak egy valami nem tetszik nekem a magyaroknál.Miért nem az eredeti címet adnák neki?1001 éjszaka.Szebb lett volna nem?No mind1.Jó sorozatnézést mindnekinek :)

2011. jún. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!