RTL Klub vagy TV2? Melyiket nézed szívesebben?
Melyik csatornát szereted jobban,miért?Milyen sorozatokat nézel rajtuk?
Én az RTL-t százszor jobban bírom.A TV2 szépséghibája:LEUTÁNOZTA AZ RTL KLUB HONLAPJÁT!!
TV2-n ezeket néz(t)em: NCIS,Jóban Rosszban,Dr.House(néha,ha nem megy jobb a másikon(RTL))
RTl-n:Castle,Vészhelyzet,Grace Klinika,Barátok közt,Glee,Tuti gimi,Heti Hetes, Csillag születik,X Faktor, és még sorolhatnám.A filmeket:minden nap,amikor van rajta jó film:)
És ti?
Én is az RTL Klubot jobban szeretem. Szerintem a Tv2 műsorai ( Megasztár, Nagy duett ) unalmasak.
Tv2-őn nézzem :Dr. House,Született feleségek, Hősök, Rúzs és New York, Monk meg még pár régi sorozatot is néztem meg este ha van vmi érdekes film.
RTL Klub : Reggeli, Híradó, Fókusz, Vészhelyzet, Grace Klinika, Glee, Vámpírnaplók, Édes drága titkaink, Barátok közt és még sorolhatnám .... :)
A Híradót kihagytam, azt én is az RTl-n nézem
Egyébként Szellő István vagy Azurák Csaba
Amikor indultak, 1997-ben, még normálisak voltak, de aztán fokozatosan leromlottak, a színvonal meredeken zuhant, most valahol a bányászbéka segge alatt 10 méterrel van. Népbutító, agyatlan, igénytelen szar, a szakma megcsúfolása, ahol a néző semennyire nem számít, csak a profit, amit a lehető legundorítóbb módon is képesek megszerezni.
Undorító förtelem mindkettő, akkor sem nézném őket, ha fizetnének érte.
talán az RTL Klub, de tőlük is kiakadtam :S
minden jó sorozatot, vagy későre raknak, vagy abbahagyják
inkább nézem a Viasat3-at, Viasat 6-ot, meg az AXN-t
ott legalább mennek jó sorozatok
az RTL-t csak az odaát miatt nézem, de jó volt a vámpínaplók, a glee, meg a Lost is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!