Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a francot érdekel ez az...

Ki a francot érdekel ez az unalmas való világ?

Figyelt kérdés

Csúnya szavakkal akartam leírni de úgy úgyis csak kitörölték volna a kérdésemet

Fókuszba is ezt kérdezték,hogy Önök szerint összejön még Jerzy és Gigi?

Szánalmas ,hogy ezt nyomatják és erre van több tízezer vevő ember?

Nagyon irritál

2011. ápr. 26. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nézem, de az már engem is irritál, hogy mostanában a fókuszban is állandóan arról kérdeznek. De nyugi, mostmár nincs 2 hét a fináléig, aztán még 1-2 hétig téma, aztán lecseng.
2011. ápr. 26. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos rengeteg embert...suliba is csak 3man vagyunk akik nem nézik ezeket a setét f@szlámákat.
2011. ápr. 26. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Több százezer inkább. Érdekes, hogy főleg ezek az "nem gondolkodós" és a értelmes tartalom nélküli műsorok, sorozatok nagyon sokáig mennek. Pl. Mónika Show, szappanoperák, VV stb. 4. széria és ilyen krva nagy nézettsége van. Biztos lesz még belőle.

Egyébként annyira nem idegesít a dolog. Egyszerűen nem nézem, hanem keresek magamnak valamit értelmes dolgot. Akik meg ezen forognak és pletykálnak, azoknak szíve joga ezt tenni. Maximum annyiból gáz, hogy nem sok közös témánk lesz :)

2011. ápr. 27. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudják mi kell a népnek.

Fáradt férfi hazaér este 8.-kor a munkából. Kivesz egy sört a hűtőből. Elszántan ledobja magát a tv elé, bekapcsolja, nagy örömére főműsoridőben a valóvilág megy. Nem kell neki ilyen fáradtan discovery channel, krimik, egyéb sorozatok. Ilyen állapotban nem igazán szereti megmozgatni az agyát. Inkább lazít a sok tapló villalakón, és boldogan elelmélkedik azon, hogy nála is van nagyobb vesztes ebben az országban.

(A vége persze nem mindig igaz, de az emberek nagy része szeret a hülyéken, veszteseken röhögni)

Sokan ezzel tudnak kikapcsolni, de én is keresek inkább valami nem agybutító elfoglaltságot.

Abból viszont már elegem van hogy nap mint nap a Coolon, az RTL-en minden a VV-ről szól, egész nap a saját műsoraikat promozzák.

Zolafish, bocs hogy kijavítalak de 2.000.000 feletti nézettsége van sajna. :/

Aki még SMS-t is küld, annak meg "gratulálok".

2011. ápr. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!