Honnan tudnám ingyen letölteni vagy ingyen online megnézni a homok titkai sorozatot?
Figyelt kérdés
segítsetek ha tudja valaki honnan lehet ezt letölteni régi film ,de nagyon szerettem2011. ápr. 21. 12:17
1/10 anonim válasza:
Menj el egy melegbárba, ott bármikor láthatod a homok titkait. :)
2/10 A kérdező kommentje:
nem rájuk vagyok kiváncsi
2011. ápr. 21. 13:01
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
sajnos itt csak 4 rész van feltöltve, ezeket láttam
2011. ápr. 21. 21:20
5/10 anonim válasza:
ajánlom neked a mozicsillag.hu-t,de nem biztos hogy megtalálod, amúgy sok más filmet is megtudsz ott nézni;) a moovie.hu volt a legjobb de sajna megszűnt:(
6/10 anonim válasza:
Szia! Az a baj, hogy már régen ment le a tv-ben, ezért neten nincs fenn, és addig nem is tudják feltenni, amíg valamelyik tv adó nem sugározza újra. Erre pedig sajnos nem sok esély van. Pedig annyira megnézném én is. Már egyetlen ilyen szappanoperát sem nézek meg, de ezt annak idején, még 11 évesen annyira szerettem, hogy szívesen megnézném újra. Úgyhogy nincs mit tenni, várni kell, hátha valahol újra leadják.
7/10 anonim válasza:
Az M3 csatornán most adják újra
8/10 anonim válasza:
"Menj el egy melegbárba, ott bármikor láthatod a homok titkait. :)"
Ez kb. általános iskola alsó tagozatán vicces. Amúgy meg ez egy brazil szappanopera.
9/10 anonim válasza:
Indavideón fentvan.
Általános iskolában mikor ment a sorozat akkor azzal ugrattuk egymást a suliban, hogy tudsz homokszobrokat csinálni? Nem? akkor te még Tónyónál is h_lyébb vagy :)
10/10 anonim válasza:
Indavideo.hu-n fenn van az összes rész, RTL Moston pedig az utolsó kb 10-15 leadott rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!