Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt a Jóban rosszban...

Mi történt a Jóban rosszban című sorozatban Orsival-Svéddel ( azt tudom hogy terhes lett a csajszi és hazajött, de utánna? ) és Beával meg a szerelmével (úgy volt hogy összeházasodnak vagy nem? )?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Megszülte a babát,de a baba csak pár percig élt. Beáékkal én sem tudom mi van.
2011. ápr. 20. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Svéd akart bocsánatot kérni, de Orsi visszautasította. De még lehet hogy összejönnek...
2011. ápr. 20. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
És miért nem akarja hogy a szülei elmenjenek a gyerek temetésére? És svéddel miért nem áll szóba?
2011. ápr. 20. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Bandinak döntenie kellett hogy ki haljon meg a baba vagy orsi mivel csak egy adag vér volt és kellett volna mindkettőnek.A Svéd meg nem is érdemli meg h szóba áljon vele mert egész szülésig nem is kereste,még akkor sem amikor orsi döntött hogy megtartja a babát,szóval most már ne is akarjo semmit.Bea haragszik a szüleire mert őt menteték meg a Bandi utasítására,nem pedig Emilkét.
2011. ápr. 20. 21:28
 5/6 anonim válasza:

amúgy Bea és Roland össze is házasodtak csak Roland vissza költözött a régi lakásába.

És így nem törődik Beával...

csak ennyi...

amugy nem tudja valaki hogy hány része lesz a sorozatnak?

2011. ápr. 21. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt egy baleset a kórházban, aminek következtében elfogyott a vér. Komplikációk léptek fel a szülés közben, Bandi Orsi életét mentette meg. Margit mindenáron ki akarta deríteni, hogy melyik orvos/nővér a hibás Emilke haláláért, de végül leállíttatták és nem talált semmit. Orsi haragszik a szüleire, gyilkosnak tartja őket, egyedül Szabival áll szóba. Gyűlöli Svédet, hiszen cserbenhagyta őt, egyedül kellett végigcsinálnia a terhességet. Bekéredzkedett Beához, de nem akart sokáig zavart kelteni, vannak ott éppen elegen. Most egy kis szobát bérelt ki, és és a Macsekban dolgozik mint részmunkaidős pincérnő.

Bea és Roland összeházasodtak, latin esküvő volt, a Fivérek zenekar is fellépett. Később Roland visszaköltözött a legénylakásába, Bea pedig a sajátjában maradt. Szerintem addig lesz így ez az állapot, amíg Zoliék nem találnak lakást.

A sorozat telenovella, tehát véget nem érő. Addig folytatják, amíg van néző!

2011. ápr. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!