Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Csillag Születikből mi...

A Csillag Születikből mi Gomes betegsége?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

leukémiás volt..de leküzdötte.. és szívbetegsége van, koszorúér elzáródás, az apukájától örökölte.

mellesleg szerintem semmi közötök nincs ahhoz, hogy hogy néz ki, nem hermafrodita, de ha az lenne sem kéne megszólni :D szerintem..de ez titeket minősít

2011. máj. 3. 12:36
 12/13 anonim ***** válasza:

"de ha az lenne sem kéne megszólni"

Ami itt bárkit minősit az a te irásod és épp saját magadat minősitetted vele. Olvasd el még egyszer az egészet, hol látsz minősitést? Találgattuk mi lehet vele, hogy herma vagy leszbi, esetleg bármiféle betegsége van.

Minősités ezekre hol szerepel?

Te vagy az aki az előitéletedtől nem látsz és jól odamondogatsz nekünk, teljesen feleslegesen, csak azért hogy szebb színben tünj fel elöttünk és saját magad elött.

2011. máj. 3. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
engem nem érdekel, hogy ti mit gondoltok rólam, csak őt ne szidjátok feleslegesen. vagy valami ilyesmit akartam összehozni :D
2011. máj. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!