Valami igényes vígjáték?
Figyelt kérdés
Eddig nem láttam igazán jó vígjátékot, de azért adnék még esélyt a műfajnak. Mit ajánlotok?:)2011. ápr. 18. 21:46
1/11 anonim válasza:
Én elég válogatós vagyok vígjátékokban, de a Nász-ajánlatot már többször végigröhögtem ;) De persze mindenkinek más tetszik. :D
2/11 A kérdező kommentje:
köszi, utánajárok=)
2011. ápr. 18. 22:13
3/11 anonim válasza:
nekem 8-a legjobb, amit valaha láttam, nem lehet megunni
4/11 anonim válasza:
Az 50 első randi kihagyhatatlan.
5/11 anonim válasza:
Ponyvaregény (bár ez félig-meddig vígjáték)
Blöff
Másnaposok
6/11 A kérdező kommentje:
kösz nektek is:) a ponyvaregényt ismerem, de az nekem nem víjáték, sokkal komolyabb
2011. ápr. 21. 12:20
7/11 anonim válasza:
Top secret
Csupaszpisztoly trilógia
Nekem 8
Pofa be!
Superbad
Másnaposok
Ananász expressz
Blöff
Testvérbosszú
Vaskabátok
Haláli hullák hajnala
A ravasz, az Agy, és a két füstölgő puskacső
8/11 anonim válasza:
Számomra a mostanság készült vígjátékok többsége inkább erőltetettnek tűnik, mint szórakoztatónak, viszont a Halálos temetés című filmen nagyon sokat nevettünk. Az utóbbi időben talán az volt a legjobb vígjáték, amit láttam. :)
9/11 anonim válasza:
nekem most a Kellékfeleség volt amit végignevettem:D (nekem nagyon tetszett)
az ananász expresz is nagyon jó(deazt már írták)
nagyfiúk
vampires suck
10/11 anonim válasza:
Egyszerűen bonyolult --> fantasztikusan jó film, igényes és tele van poénokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!