Szerinted melyik a legjobb Jean Reno film?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 12:10
11/16 anonim válasza:
na és neked, kedves kérdező?(:
12/16 anonim válasza:
3 kedvencem a Leon a profi, Felix és Rose, Wasabi:) 3 különböző karakter, de Jean Reno mindegyikben nagyot alakított!
Szinte az összes filmjét láttam már engem mindegyikben meggyőzött. Még azokban is ahol egy kis mellékszerepet osztottak rá, hogy emelje a film színvonalát. pl.: Páros mellékhatás
14/16 anonim válasza:
Leon a profi
A jaguár
Bíbor Folyók 1-2
Simlisek Akcióban - B kategóriás,de Jean attolmég Reno és nagyot alakít,főlleg a végén. Érdemes megnézni.
Wasabi
Félix és Rose
Rollerball - csakmert csak
Pofa Be
Farkasok Birodalma
egyefene még a Ronin is
Viszont mind jó,én Renofan vagyok, nekem minden filmje tetszik,kivétel mondjuk a Csalások Hálója (2008) olyan tényleg semmilyen a film,Reno is olyan,mintha benne sem lenne. A Rózsaszin Párduc 2 pedig,azsem tetszik.
16/16 anonim válasza:
Pofa be mivel még csak azt láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!