Olyan (lehetőleg amerikai) filmet keresek amiben magyarul beszélnek, ismertek ilyeneket?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 14:08
1/10 anonim válasza:
Machete-ben van egy magyar mondat, ha így értetted a kérdést. Egész vicces is tőle
2/10 anonim válasza:
A Cég - A CIA regénye
A film az Egyesült Államok, illetve a CIA kommunizmussal vívott közel félévszázados harcát mutatja be és foglalkozik 1956-al.
3/10 anonim válasza:
Shameless
Nem tudom, hogy melyik részben, de beszélnek benne magyarul és egy magyar együttes (The Moog) számait is hallhatjuk benne.
4/10 anonim válasza:
chicago musical- van egy "magyar" elítélt, bár kicsit furcsán beszéli az állítólag magyar nyelvet :D
5/10 anonim válasza:
Max, és még a Klónok háborúja sorozatban a bennszülöttek
6/10 anonim válasza:
A Die Hard 3 alternatív végében bezélnek magyarul, meg a film alatt is Targoék a munkásokkal, valamint Slyvester Stallonénak az ököl című filmjében.
7/10 anonim válasza:
Én a kémben is van ilyen rész, ha jól emlékszem.
8/10 anonim válasza:
Mivel az Én a kém Budapesten készült így elég valószínű(:
9/10 anonim válasza:
A Szárnyas Fejvadászban is elhangzik egy pár magyar mondat:) http://www.youtube.com/watch?v=iFZwEtAlyE8
10/10 anonim válasza:
A Közönséges bűnözők-ben magyar maffia van, és az egyik lelőtt rosszfiú magyarul írja le a főgonosz kinézetét (láttam az orcáját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!