Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Létszi írnátok nekem néhány...

Létszi írnátok nekem néhány jó filmet?

Figyelt kérdés
Ma este sokáig leszek fent es szeretnek filmezni. Létszi irjatok olyan filmeket amitben sok meglepő fordulat van, lehet vicces, dráma, akció, valami szomorú is csak ne legyen horror. olyanra gondolok ami a kritikusok szerint is jo...
2011. ápr. 16. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Én olyanokat írnék, amik nekem tetszenek:

- megérzés ( nagyon nagy a csattanó a végén)

- ház a tónál ( érdekes, de fordulatos)

- édes november (szomorú)

- 2012 (megdöbbentő, hátborzongató)

- az angol beteg (nagggyon szomorú)

- lélegzet (fordulatos)

- másvilág (fordulatos)

- valentin nap (ez az egy vígjáték)

- kegyetlen játékok 1. (fordulatos, vígjáték, dráma)

remélem tudtam segíteni

2011. ápr. 16. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
igen koszi
2011. ápr. 16. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Néhány agymenés:

Mullholland drive

2 hétbe került mire megfejtettem. Oscar-díjra is jelölték.

Memento:

Christopher Nolan legjobb filmje szerintem. Krva jó forgatókönyvet írtak hozzá.

Viharsziget:

Elfogatható kritikát kapott. Elég jó kis thriller és van benne fordulat is.

Dráma:

A fehér szalag

A 2010-es európai díjátadókat végig tarolta. Elég nyomasztó és szomorú fekete-fehér dráma, ami egy német kis faluban játszódik az I. Világháború előtt. Nagyon jó film, viszont nem könnyen emészthető.

Apám nevében

Ezt a filmet tegnap pótoltam be. Ír-angol konfliktus egy történetét dolgozza fel. A kritikusok is elég jó véleménnyel vannak róla, viszont annak idején a Filmakadémia elfelejtkezett róla. Abban az évben szerintem Daniel Day-Lewis tízszer jobb alakítást nyújtott mint Tom Hanks.

Valami vidám is:

500 Days of Summer

Az egyik legintelligensebb és legötletesebb romantikus film az utóbbi időkben. Elrugaszkodik a Hollywood-i sablonoktól és nem véletlenül több helyen is megkapta a legjobb forgatókönyvért járó díjat. Ez olyan romantikus film, ahol nem vagy biztos végkifejletbe.

Filmszatírák:

Harcosok klubja

Díjakat nem kapott. Viszont igazi kultfilm vált belőle. Ez a film krva jó. Ez nekem az örök kedvenceim között marad az biztos. A fordulat itt sem gyenge, bár nekem hamar leesett mint kellett volna:)

Ádám almái

Dán film. Díjakat ez sem kapott. Viszont nem nagyon hallottam olyan embert, aki ne szerette volna ezt a filmet.

2011. ápr. 16. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi
2011. ápr. 16. 19:00
 5/6 Neji válasza:
Nekem is írnátok léci?------>Harcművészet vagy verekedős vagy küzdősportos filmek érdekelnek.
2011. ápr. 16. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Tigris és sárkány

Yip Man

Zatoichi

2011. ápr. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!