Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A tegnapi CSI A helyszínelők-b...

A tegnapi CSI A helyszínelők-ben (04.16. ) Jessie és Adam ikrek voltak?

Figyelt kérdés

Esetleg,ami szerintem lehetségesebb Jessie-t az apja temetése után megölte az anyja,és a játszón észrevette Adam-et,és annyira hasonlítottak,hogy magának akarta a gyereket?De akkor hogy voltak róla korábbi megszerkesztett közös képei?Vagy már régebben figyelte az Esposito család gyerekét???

Na szóval,bocs a fogalmazásért,de talán megérthető!Nemtudom,hogy csak nekem ilyen nehéz-e a felfogásom,hogy nemértem,vagy tényleg bonyolult... :D

2011. ápr. 16. 10:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi!04.15-én volt.
2011. ápr. 16. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Éníís Néztem :) :D

Amúgy én sem értem hogy most mivan. de szerintem:

Amikor Meghalt a nőnek a férje akkor megölte a gyerekét.És a Parkban észrevett egy gyereket aki úgy nézett ki mint a "szellem" gyereke.

Volt egy olyan kép a csajnál ami a háttérben egy tenger állt.És Mondta az akit elfogtak nő hogy ők is ott voltak.

Szerintem gyorsan odament hozzá és gyorsan csinált vele egy képet vagy vmi ilyesmi xDD

2011. ápr. 16. 11:45
 3/7 A kérdező kommentje:
A képpel tisztában vagyok:A nő azt megszerkesztette mert a képen a kisfiú más pixelben volt,tehát rájöttek,hogy azt a csaj csak odaszerkesztette.Szóval azt hitte,hogy az a gyerek az ő gyereke,és eddig is látta szellemben.Köszi,így már világosabb...már csak az nem tiszta,hogy akkor régebbről honnan ismerte Adamet,mert a képet viszont még a "rablás" előtt szerkesztette,tehát régebben is látta.Vagy nem?
2011. ápr. 16. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen...

Hát a gyerek igazi anyja elvitte a gyerekét a tengerpartra.

És a csaj is ott volt....

2011. ápr. 16. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát különben én az egészet nem értem :D
2011. ápr. 16. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
De a végén a Csaj a szellem gyerekét hallota?:O
2011. ápr. 16. 14:17
 7/7 A kérdező kommentje:
A végén amikor már bilincsen vezették,és kitárt karokkal leguggol,akkor a szellem gyerekét várja.
2011. ápr. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!