A tegnapi CSI A helyszínelők-ben (04.16. ) Jessie és Adam ikrek voltak?
Esetleg,ami szerintem lehetségesebb Jessie-t az apja temetése után megölte az anyja,és a játszón észrevette Adam-et,és annyira hasonlítottak,hogy magának akarta a gyereket?De akkor hogy voltak róla korábbi megszerkesztett közös képei?Vagy már régebben figyelte az Esposito család gyerekét???
Na szóval,bocs a fogalmazásért,de talán megérthető!Nemtudom,hogy csak nekem ilyen nehéz-e a felfogásom,hogy nemértem,vagy tényleg bonyolult... :D
Szia!
Éníís Néztem :) :D
Amúgy én sem értem hogy most mivan. de szerintem:
Amikor Meghalt a nőnek a férje akkor megölte a gyerekét.És a Parkban észrevett egy gyereket aki úgy nézett ki mint a "szellem" gyereke.
Volt egy olyan kép a csajnál ami a háttérben egy tenger állt.És Mondta az akit elfogtak nő hogy ők is ott voltak.
Szerintem gyorsan odament hozzá és gyorsan csinált vele egy képet vagy vmi ilyesmi xDD
Igen...
Hát a gyerek igazi anyja elvitte a gyerekét a tengerpartra.
És a csaj is ott volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!