Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szinkronizált a Xena 5. évad?

Szinkronizált a Xena 5. évad?

Figyelt kérdés
Hali! Meg tudja valaki mondani, hogy a Xena c. sorozatnak szinkronizált az 5.évada? Ha igen honnan tudnám letölteni? Esetleg magyar felirat?
2011. ápr. 13. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Googlis rákeresés alapján azt látom, hogy nincs szinkronos 5. évad.
2011. ápr. 13. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
de igen,le lett szinkronizálva, csak sajnos az interneten sehol se található meg:(
2011. máj. 16. 19:12
 3/6 anonim válasza:

Én sajnos még a 4. évadot sem találom :((

De az 5-6 évadot is megakarom nézni :)

2011. máj. 24. 18:54
 4/6 anonim válasza:

Nem tudom hogy jó-e én is most töltöm egyenlőre csak az 5.évad 1 része van fent de ki van írva hogy folyamatosan töltik :DD (remélem ez az oldal jó lesz)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 19. 19:05
 5/6 judy089 válasza:

TÖKÉLETES!!!TÖLTSÉTEK!!!AKI XENA RAJONGÓ ÉS SZERETI már fenntvan az 5 évad szinkronosan jön júliusban a 6-ik!!!KÖSZÖNJÉTEK NEKI ÉS ANNAK AKI ELŐTEM FELTETTE EZT AZ OLDALT!!!KÖSZÖNJÜK!!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 2. 13:04
 6/6 judy089 válasza:
SZIASZTOK EGY UJ KÉRÉSSEL FORDULOK FELÉTEK!!van esetleg valakinek xena kártyája vagy levonója??nagyon érdekelne ugyhogy akinek van és esetleg adna kifizetném ha van szóljatok nekem légyszi!!fontos lenne gyüjtöm!!!köszönöm ide válaszoljatok vagy irhattok erre a cimre:t.judit3@fremail.hu!!!KÖSZI előre is!!!
2011. júl. 14. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!