Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha Deutsch Anita 2007 ben...

Ha Deutsch Anita 2007 ben lépett ki a Barátok köztből, akkor hogy lehet Oszi 7 éves kb legalább?

Figyelt kérdés
MEgnéztem neten, 2007 ben lépett ki, akkkor ment le Szegedre Andrea....akkor szülte meg Oszikát....Aki azóta, 3-4 év alatt, egy 8 éves gyerekké nőtte ki magát ??.....Én vagyok hülye vagy a stáb pancser ??? :))))
2011. ápr. 12. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, Timike Nóra lánya, ő is ugyanaz aki az elején. Bandika is ugyanaz. Tilda is változott egy párszor...
2011. ápr. 13. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy azt hiszed ezek a szereplők nem változtak, de ha érdekel a dolog, akkor írd be a keresőbe a nevüket és találsz egy csomó cikket a cserékről.
2011. ápr. 13. 14:05
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van, hogy kezdetben Mile Tamás Zoltán játszotta Bandikát.

Amúgy szerintem is röhej, hogy ekkora gyerekkel tért vissza Andi, egy 3-4 éves jobban illett volna a képbe.

2011. ápr. 13. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Gondolom azért ekkora gyerekkel jött vissza Andi, amiért anno lecserélték az első Bandikát. Vagyis szerették volna ha lenne szerepe a kis srácnak, hogy tudjon beszélni. A sorozat készítői gondolták, hogy ezen nem akadnak fenn a nézők, mivel filmekben az idő másként megy általában, mint a valóságban.

Ahogy írták, az első Vandát azért cserélték le, mert a karaktere nem volt szimpatikus a nézőknek. Hát nekem Oszi és Timike se szimpatikus, de nem én vagyok a mérvadó sajnos:)

2011. ápr. 13. 16:43
 15/17 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű. A sorozatok évadokra épülnek, egy éven belül két évadot adnak le, mert közbeszól a nyár. Két év alatt az négy évad, így lehet Oszi is 7 éves. A srácot a névvel büntették, Oszi...
2011. ápr. 14. 10:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Az még egy dolog, hogy a "fiatalok" gyorsan "öregednek", de vannak a sorozatban akik kb. 2 éve végzősök...

Na az azért kemény.:))

2011. ápr. 14. 22:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Miért adnának le két évadot?? Attól hogy közbeszól a nyár, az évek úgyanúgy telnek..nem az évadok számától öregszik valaki....Itt nincs évad...nyári szünet van csak..és a kövi nyárig egy huzmban megy
2011. máj. 8. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!