Ha Deutsch Anita 2007 ben lépett ki a Barátok köztből, akkor hogy lehet Oszi 7 éves kb legalább?
Itt van, hogy kezdetben Mile Tamás Zoltán játszotta Bandikát.
Amúgy szerintem is röhej, hogy ekkora gyerekkel tért vissza Andi, egy 3-4 éves jobban illett volna a képbe.
Gondolom azért ekkora gyerekkel jött vissza Andi, amiért anno lecserélték az első Bandikát. Vagyis szerették volna ha lenne szerepe a kis srácnak, hogy tudjon beszélni. A sorozat készítői gondolták, hogy ezen nem akadnak fenn a nézők, mivel filmekben az idő másként megy általában, mint a valóságban.
Ahogy írták, az első Vandát azért cserélték le, mert a karaktere nem volt szimpatikus a nézőknek. Hát nekem Oszi és Timike se szimpatikus, de nem én vagyok a mérvadó sajnos:)
Az még egy dolog, hogy a "fiatalok" gyorsan "öregednek", de vannak a sorozatban akik kb. 2 éve végzősök...
Na az azért kemény.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!