Melyik az a film amit soha a büdös életben nem néznél meg újra?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 00:50
1/20 anonim válasza:
Wall street 2 - van benne 1-2 jó jelenet, de az elsőhöz képest csalódás, egy csöpögős f*s, a főszereplő csaj benne meg baromi idegesítő.
2/20 anonim válasza:
Avatar. Na jó, nem is néztem végig, pedig 4-zer próbáltam, mindig elaludtam ugyanannál a résznél, olyannyira izgalmas.
3/20 anonim válasza:
Az Alkonyat első részét,de a többit se. Unalmas sz@r.
4/20 anonim válasza:
Éli könyve. Soha az életben nem nézném meg megint. Ritka sz@r film.
5/20 anonim válasza:
Világok harca (a 2005ös verzió, az eredetit nem láttam). A film a katasztrófa, nem a műfaja. Semmi történet, baromi lapos és idegesítő befejezéssel.
6/20 anonim válasza:
13 - A gyilkos száma
Nagyon sz*r film.
9/20 legendavagyok01 válasza:
Álom.net - nemhogy másodszor, először se, csak cirka 10 perc sikerült belőle, aki miatt pedig meg kellett volna nézni, már múlt idő :)
10/20 anonim válasza:
Tudom ki ölt meg,Temetőkapu,Gyalog Galopp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!