Mi lehetett ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
régen láttam pár éve,azóta nem láttam,úgy kezdődött hogy 1 nő elment ilyen balett táncos felvételre vagy mire,ott a zsűri előtt hibázott és elküldték,amikor haza ment az összes körme véres volt,aztán nem nagyon emlékszem,de valami férfi tanította meg táncolni(nem dirty dancingXD)erre emlékszem,másra nem,valaki tudja mi lehetett?2011. ápr. 9. 15:05
1/8 anonim válasza:
hát, eu nagyon kevés infó, kb. mikor ékszült, és megközelítőleg kik játszottak benne?
2/8 A kérdező kommentje:
nem tom kicsi voltam kb 3.os (4 éve láttam kb)tv2őn vagy rtlklub on ment asszem
2011. ápr. 9. 15:24
3/8 A kérdező kommentje:
meg asszem valami jó zenéje volt(nem biztos)de arra sem emlékszem,asszem barna hajú nő volt
2011. ápr. 9. 15:25
4/8 anonim válasza:
Szívem érted rapes?
Save tha last dance angolul
5/8 A kérdező kommentje:
igen,asszem ez volt az,köszi
2011. ápr. 9. 15:28
6/8 A kérdező kommentje:
hát elég rosszul emlékeztem:P
2011. ápr. 9. 15:28
7/8 A kérdező kommentje:
tudtok olyan oldalt ahol meg lehet nézni az egész filmet?
2011. ápr. 9. 15:30
8/8 anonim válasza:
A fekete hattyú is ilyesmi, de az most megy a mozikban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!