Joey lefeküdt a Jóbarátokban Rachellel?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 19:40
2/8 anonim válasza:
nem-nem :) csak csokoloztak, de a szex nem jött össze, mert rajöttek, hogy ök tul jo baratok ehhez. Kb 100szor lattam mar az egesz sorozatot :)
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Köszönöm annak, aki lepontozott, bár nem igazán értem, hogy miért tette. Röviden, tömören válaszoltam a feltett kérdésre, és mellesleg az általam leírt válasz helyes is. (Részletesebben kifejtette a második válaszoló).
Nagy bunkóságnak tartom, hogy valaki normálisan, kulturáltan válaszol egy feltett kérdésre, más meg minden ok nélkül gondol egyet, és lepontozza. (Na most lehet lepontozni)
Aki a kérdést föltette, annak meg bocs az off-ért.
4/8 anonim válasza:
masodik vagyok, engem is lepontoztak, ugy latszik, van akinek ez a jateka, mert enm ez az egyetlen valaszom, ahol egyertelmüen jo valaszt adtam es lepontoztak...
5/8 A kérdező kommentje:
ha ez segít, akkor adok pontot :)
2009. márc. 1. 16:43
7/8 anonim válasza:
Nem, cska le akartak, de annnyira jó barátok voltka, hogy nem tudták emgtenni még eröltetve sem. :P
8/8 anonim válasza:
egészen pontosan rachel reflexből folyton pofonverte joey-t, mikor a combjára vagy a fenekére tette a kezét, joey meg leblokkolt rachel melltartójának kikapcsolása közben...
baromi romantikus volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!