Ki tud ajánlani egy jó HD média lejátszó programot?
Figyelt kérdés
Van egy olyan gondom,h ha nézek HD filmet,és tudom,h két hang van alatta,meg két felirat,nem tudom váltogatni,kmplayer eddig lefagyott nem bírta a HD-t,Media Player Classic,Power DVD se jó valahogy,csak egy hang,egy felirat,szóval ki ismer esetleg jobb lejátszó programot?2011. ápr. 6. 15:41
1/2 anonim válasza:
Valami akkor nem stimmel a gépeddel, mivel ezek a programok mind rendesen kezelik a HD-formátumú filmeket (pl. mkv-t), audiót és feliratot egyaránt.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű,bár laptop-om van nem is régi modell,lehet,h csak codec gond,vagy akkor meg frissítem a rendszert,az mindent megjavít! :D KÖSZI SZÉPEN A VÁLASZOD! :)
2011. ápr. 7. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!