Szerintetek melyik doktor volt eddig a legjobb a "Ki vagy doki? "-ban?
Figyelt kérdés
Szerintem a 10., David Tennant a legjobb :)2011. ápr. 6. 07:43
4/6 Gőte válasza:
Igen.. ez a DW fangirl effektus, mikor mindenki siratja Tennantet... Mármint, nekem is példakép volt, felismertem benne magam, a személyiségem, a bolondozások... és a hajstílus xD...
Akárhogy is, épeszű rajongó nem tud olyat mondani, hogy kedvenc... Mármint tud... De az nem logikus...
Ha időrendben kellene beállítanom, Tom Baker(4), Ten, és Matt Smith... Ők a mesterhármas, eggyik se jobb a másiknál, csupán különbözik a stílusuk... egyenlőek, és elképesztően jók.
A három legzseniálisabb figura, akik valaha időben utaztak...
5/6 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy David Tennant el jobban azonosultam a stílus miatt de matt smith el is megvagyok elégedve nagyon jól alakítja a doktort, bár vele inkább a fiatalabb nézőknek akartak kedvezni. Meg a világ is változik mivel 2006ban más kellet az embereknek mint 2010ben. De ez a james bond filmeken is feltűnik.
6/6 anonim válasza:
Tennant jobban néz ki mint Smith, hiába ő a fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!